Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: Ο Κουέστα έγινε… Σιαμπάνης! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-04 22:39:00

Ο Κουέστα έγινε… Σιαμπάνης - Μόνο με Ολυμπιακό γίνονται αυτά; Κι όμως το έχει ξανακάνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ο Κουέστα έγινε… Σιαμπάνης - Μόνο με Ολυμπιακό γίνονται αυτά; Κι όμως το έχει ξανακάνει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης - Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε πρόκριση... θρίλερ κόντρα στον Άρη, αφού λυτρώθηκε με γκολ του Μπουχαλάκη στο 86' έπειτα από ένα απίστευτο λάθος του Κουέστα, από αυτά που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα.

Είναι απίστευτο το πόσα περισσότερα πράγματα θα είχε καταφέρει ο Άρης τελευταία χρόνια εάν δεν πλήρωνε τόσο σοβαρά λάθη από τον γκολκίπερ του σε μεγάλα ματς. Δεν είναι κακός τερματοφύλακας ο Κουέστα, αλλά μοιάζει να μην μπορεί να αποφύγει μεγάλες γκάφες όπως η αποψινή συχνά πυκνά, με αποτέλεσμα να "θάβει" την προσπάθεια της ομάδας του και να αδικεί τον εαυτό του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε δεχθεί ένα αστείο γκολ με κάκιστη έξοδο από τη Μόλντε το καλοκαίρι του 2019. Ο Άρης έκανε μυθική επιστροφή από το 0-3 του πρώτου αγώνα, έστειλε το ματς στην παράταση με 3-0, αλλά η γκάφα του Κουέστα για το τελικό 3-1 στέρησε από τους Θεσσαλονικείς την ευκαιρία να συνεχίσουν την πορεία τους στο Europa League.

Το ίδιο συνέβη και το περσινό καλοκαίρι, με τους Κιτρινόμαυρους να γνωρίζουν ευρωπαϊκό αποκλεισμό-σοκ από την Κόλος Κοβαλίβκα με 2-1. Κοινός παρονομαστής με τον προηγούμενο αποκλεισμό το λάθος του Κουέστα στο νικητήριο γκολ των Ουκρανών.

Για να φτάσουμε στην αποψινή βραδιά, που μια ακόμα αβλεψία του Ισπανού στέρησε από τον Άρη την ευκαιρία να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Σε μια σεζόν που οι Κιτρινόμαυροι την... πάτησαν δύο φορές με τον ίδιο τρόπο κόντρα στον Ολυμπιακό, μιας και το λάθος του έτερου γκολκίπερ τους, Μάριου Σιαμπάνη, είχε οδηγήσει σε ήττα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, με τον Μπουχαλάκη να είναι και τότε ο σκόρερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντόμινο με τρεις ΠΑΕ - Πουλάει κι αγοράζει άλλη - Φοβερό σκηνικό με Μπέο-Ολυμπιακό, "όχι" σε ΠΑΟΚ!

Το λάθος του Κουέστα στο 1-1 με τον Ολυμπιακό:

 

 

 

Το λάθος του Σιαμπάνη στο 2-1 από τον Ολυμπιακό:

 

Το λάθος του Κουέστα κόντρα στη Μόλντε:

 

Το λάθος του Κουέστα κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα (στο 0:24 του βίντεο):

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags