Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας – ΑΕΛ: Πουλάει την ΑΕΛ ο Κούγιας
| 2021-03-05 18:12:00

Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο από Κούγια - Φήμες για μεγάλο deal - Πουλάει σε άλλον ιδιοκτήτη!

Sportdog Team
Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο από Κούγια - Φήμες για μεγάλο deal - Πουλάει σε άλλον ιδιοκτήτη!

Ραγδαίες εξελίξεις και... καυτό καλοκαίρι.

Αλέξης Κούγιας – ΑΕΛ: Φαίνεται ότι η Λάρισα ετοιμάζεται να αλλάξει… χέρια το καλοκαίρι. Αυτό λέει τουλάχιστον το ρεπορτάζ του "Ράδιο ΝΕΤ 101,9" και συγκεκριμένα η εκπομπή "Κάτω η Μπάλα" που παρουσιάζουν οι Γιάννης Χαλβαντζής και Θύμιος Αντωνόπουλος.

Έτσι σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι δύο δημοσιογράφοι ο γνωστός πονικολόγος πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν, ενώ υπάρχουν συνομιλίες τόσο με τον Κωώστα Πηλαδάκη, όσο και με τον Γιώργο Σπανό, που έχει αναφέρει ότι θα φύγει από τον Ατρόμητο μετά το τέλος της Super League.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται:

"Μπορούμε να μιλήσουμε με ονόματα; Πάντα με την επιφύλαξη να μας διαψεύσουν οι εξελίξεις, αυτό που προκύπτει είναι πως ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται σε αρκετές προχωρημένες επαφές με τον Κώστα Πηλαδάκη και τον Γιώργο Σπανό, ώστε να τους παραδώσει τις μετοχές του συλλόγου.

Πρόκειται για δύο άτομα που αποδεδειγμένα μπορούν να προσφέρουν στους «βυσσινί», με τον μεν Πηλαδάκη να γνωρίζει τη Λάρισα από… μέσα και τον κ. Σπανό να έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του από την πολυετή παρουσία του στον Ατρόμητο. Εξάλλου, έτσι έχει λογική και η απόφασή του να ανακοινώσει την αποχώρηση του από τους Περιστεριώτες στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με αρκετά ασφαλείς πληροφορίες του Lamia Ole, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα προχωρημένες και σε πολύ καλό επίπεδο. Για αυτό άλλωστε και είμαστε σε θέση να μιλήσουμε με ονόματα. Έστω κι αν σε τέτοιες περιπτώσεις, αν δεν πέσουν οι υπογραφές, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείτε σίγουρο".

Έτσι όλα δείχνουν ότι Αλέξης Κούγιας και ΑΕΛ ετοιμάζονται για... διαζύγιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags