Facebook Pixel ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό… βράζουν με Χιμένεθ στην ΑΕΚ - "Κόλαση" πριν το Άρης-ΠΑΟΚ - Εκεί θα… φάνε τον Μπόλονι!
| 2021-03-05 19:04:00

Σοβαρή "κατηγορία" για Χιμένεθ στην ΑΕΚ - "Κόλαση" πριν το Άρης-ΠΑΟΚ - Εκεί θα… φάνε τον Μπόλονι!

Του Αδέσποτου
Σοβαρή "κατηγορία" για Χιμένεθ στην ΑΕΚ - "Κόλαση" πριν το Άρης-ΠΑΟΚ - Εκεί θα… φάνε τον Μπόλονι!

Ο… χοντρός του ΠΑΟ και ο χαμός στα αποδυτήρια.

 

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν και την Παρασκευή στην εκπομπή του SPortdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακό 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Διαβάστε τα παρασκήνια από την εκπομπή της Παρασκευής και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

** Ο Μανόλο Χιμένεθ έγινε… επικίνδυνος γιατί ρίσκαρε να αποκλειστεί η ΑΕΚ. Όλοι ξέρουν και εντός της ομάδας ότι «θολώνει» και ότι θέλει να κάνει και… τρέλες. Χθες όμως, φάνηκε πως είχε σκοπιμότητα. Ήθελε κάτι να δείξει. Αυτό πιστεύουν και εντός της ομάδας!

 ** Τι ήθελε να δείξει λοιπόν ο Ισπανός; Ήθελε να δείξει πως δεν έχει υλικό, πως το ρόστερ του δεν είναι καλό. Αυτό ήθελε να δείξει και ρίσκαρε επικίνδυνα.

** Ο Χιμένεθ επίσης έχει… χάσει και παίκτες, όπως τον Καρίμ και τον Τάνκοβιτς. Ενώ κάθε μέρα υπάρχει κι ένας τραυματισμός στα Σπάτα.



** Θα πάρει φανέλα βασικού στα Γιάννινα ο Σανκαρέ; Στο ματς Κυπέλλου πάντως έδειξε εμφανώς ανέτοιμος και με παραπάνω κιλά!

** Αν κάποιοι θέλουν να διώξουν τον Μπόλονι από τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο είναι η ευκαιρία τους…

** Η ΠΑΕ Άρης έχει παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας για υπόθεση πλαστογράφησης συμβολαίου, η οποία σε περίπτωση ενοχής μπορεί να επιφέρει βαριές ποινές. Πάντως δεν είναι κάτι... νέο, είναι υπόθεση ενός χρόνου. Όμως δεν είναι τυχαίο πως βγήκε λίγες ημέρες πριν το ΠΑΟΚ-Άρης. Και σίγουρα συνδέεται με τον επικοινωνιακό πόλεμο που γίνεται εδώ και έναν μήνα εναντίον του Άρη και του Καρυπίδη. Κάποιοι δεν θέλουν να βγουν οι Κίτρινοι στην Ευρώπη. Πάντως πρόκειται για υπόθεση που θα… τραβήξει καιρό και έχει πολύ μέλλον. Αλλά το timing δεν είναι τυχαίο.

** Η 2η ομάδα του Ολυμπιακού δεν είναι ισοδύναμη με την πρώτη. Αποδείχθηκε στο χορτάρι, στο παιχνίδι με τον Άρη, όπου δεν μπορούσε να κάνει φάση.

** Υπάρχουν θέματα στον Ατρόμητο. Μάλιστα, οι τελευταίες δηλώσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου δεν… χτύπησαν καλά και δημιούργησαν έξτρα προβλήματα στα αποδυτήρια. «Γιατί δεν γίνεται αυτός ο ηγέτης με τόσα χρήματα που παίρνει;», λένε κάποιοι!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι άλλο να κάνει ο Ολυμπιακός, Καρυπίδη; - Ντροπή για την ΑΕΚ - Ποτέ με Μακέντα ο Μπόλονι γιατί...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags