Facebook Pixel Αντώνης Καρπετόπουλος – Παναθηναϊκός: Απίστευτες δηλώσεις Καρπετόπουλου για τους παίκτες του Παναθηναϊκού
| 2021-03-06 09:40:00

Απίστευτες βολές Καρπετόπουλου για παίκτες του ΠΑΟ - "Έχουν γεμίσει με ορφανά του..."

Sportdog Team
Απίστευτες βολές Καρπετόπουλου για παίκτες του ΠΑΟ - "Έχουν γεμίσει με ορφανά του..."

Αντώνης Καρπετόπουλος – Παναθηναϊκός: Οι Πράσινοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό με το… κερασάκι στην τούρτα να έρχεται με τον αποκλεισμό με δύο ήττες από τον ΠΑΣ στο Κύπελλο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, στη στήλη του στα Νέα, χρησιμοποίησε πολύ βαριές κουβέντες για τους παίκτες του "Τριφυλλιού" μιλώντας για "ορφανά του Δώνη", "υπέρμαχους του Ροκα" και "μισθοφόρους".

"Ο ΠΑΟ έχει τριών λογιών ποδοσφαιριστές. Υπάρχει μια κατηγορία που αποκαλούνται ως τα… ορφανά του Γιώργου Δώνη. Σε αυτή ανήκουν παίκτες που με τον Δώνη αγωνίζονταν βασικοί, δεν κατάλαβαν ποτέ γιατί ο προπονητής έφυγε και μετά τη φυγή του νιώθουν ότι αδικούνται: οι πιο πολλοί είναι Έλληνες αλλά υπάρχουν και ξένοι, όπως ο Μακέντα π.χ.

Σε μια δεύτερη ομάδα ανήκουν όσοι ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι. Αυτοί δεν κατάλαβαν γιατί απομακρύνθηκε ο Τσάβι Ρόκα που τους έφερε και δεν είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα του χρόνου.

Σε μια τρίτη κατηγορία καλοί μισθοφόροι που κάνουν τη δουλειά τους –παίκτες όπως ο Σένκεφελντ, ο Μαουρίσιο, ο Βέλεθ, ο Μολό και οι τρεις νεοφερμένοι (Σανκαρέ, Ενμπομπαγκοτό και Νιάς) που ακόμα διανύουν… εβδομάδα προσαρμογής, που λέγαμε και στο στρατό.

Ποιοι από όλους αυτούς τους παίκτες «ορκίζονται» στο όνομα του Μπόλονι; Λίγοι, πολλοί λίγοι. Πέρα από όλους τους νεοφερμένους, που ο ίδιος διάλεξε, τον ακούν όσοι έγιναν βασικοί-κυρίως κάποιοι μικροί (ο Ιωαννίδης, ο Καμπετσής, ο Αλεξανδρόπουλος, ο Πούγγουρας κλπ) που νιώθουν ότι χάρη σε αυτόν έκαναν επαγγελματικά ένα βήμα μπροστά", έγραψε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για όσα ο Παναθηναϊκός βιώνει το τον τελευταίο καιρό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags