Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό;
| 2021-03-06 13:00:00

"Εκτόξευση" Μπακασέτα, σκάει νέα μεγάλη μεταγραφή - "Μπάσιμο" από κορυφαία ελληνική ομάδα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Εκτόξευση" Μπακασέτα, σκάει νέα μεγάλη μεταγραφή - "Μπάσιμο" από κορυφαία ελληνική ομάδα!

Νέο χρυσό deal μετά τα "όργια" στην Τουρκία - Όχι η ΑΕΚ.

Τάσος Μπακασέτας: Οι Έλληνες πρωταγωνιστούν στο τουρκικό πρωτάθλημα, αφού οι Τάσος Μπακασέτας και Δημήτρης Πέλκας είναι δύο από τους κορυφαίους παίκτες σε απόδοση της Τράμπζονσπορ και της Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους οπαδούς των ομάδων τους.

Στο πρόσφατο μεταξύ τους ματς, ο Πέλκας ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση, χαρίζοντας τη νίκη στην Τράμπζονσπορ με 1-0 χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε.

Παρ' όλα αυτά, πληροφορίες αναφέρουν πως στη Φενέρ έχουν μετανιώσει που δεν απέκτησαν τον Μπακασέτα, αφήνοντάς τον να πάει στην Τράμπζονσπορ, παρά τις συστάσεις του προπονητή της ομάδας, Ερόλ Μπουλούτ. Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε ήθελε σαν... τρελός να πάρει μαζί του τον "Μπάκα" από την Αλάνιασπορ στη Φενέρ, αλλά η διοίκηση δεν του έκανε το χατήρι.

Αντί για τον Μπακασέτα, προτιμήθηκε το... μπαμ με την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος πάντως απογοητεύει στα πρώτα του ματς με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Όσο για τον Έλληνα άσο, οι μετοχές του πλέον έχουν ανέβει στα ύψη και ήδη στην Τράμπζονσπορ γνωρίζουν πως έχουν στα χέρια τους ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο. Μπορεί να τον απέκτησαν μόλις τον Ιανουάριο, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ακόμα και την πώλησή του το καλοκαίρι, εάν "σκάσει" κάποια μεγάλη πρόταση.

Για τον Μπακασέτα έχουν ήδη αρχίσει να "γεννώνται" ουκ ολίγα σενάρια, ένα εκ των οποίων κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού! Ωστόσο, στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι "χειροπιαστό" από Πειραιά και προκύπτει πως το όνομα του Ολυμπιακού περισσότερο χρησιμοποιείται στην υπόθεση προκειμένου η τιμή του "Μπάκα" να ανεβεί ακόμα περισσότερο.

Εντούτοις, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις αναφέρουν ότι πράγματι ο παίκτης δεν θα άφηνε αδιάφορους τους Ερυθρόλευκους, που πάντα τσεκάρουν όποιον αξιόλογο Έλληνα ποδοσφαιριστή κυκλοφορεί στην αγορά. Βέβαια, για να περάσουμε από το στάδιο της εκτίμησης σε αυτό του ενδιαφέροντος και ενδεχόμενης πρότασης, θα πρέπει οι Πειραιώτες  να διασφαλίσουν ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για διαπραγματεύσεις. Κοινώς, το αν ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ θα συζητούσε την προοπτική να ακολουθήσει τα... χνάρια του Χριστοδουλόπουλου και του Παπασταθόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ιδιαίτερος ο τραυματισμός του Σεμέδο - Δίδυμο Μανωλά-Σωκράτη το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags