Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γι’ αυτόν έκανε... ντου ο Ολυμπιακός: "Δεν θα το μετανιώσουν - Παίζει σαν τον Σέρχιο Ράμος"!
| 2021-03-06 17:00:00

Γι’ αυτόν έκανε... ντου ο Ολυμπιακός: "Δεν θα το μετανιώσουν - Παίζει σαν τον Σέρχιο Ράμος"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Γι’ αυτόν έκανε... ντου ο Ολυμπιακός: "Δεν θα το μετανιώσουν - Παίζει σαν τον Σέρχιο Ράμος"!

Τα λίγα λεπτά, ο κορωνοϊός και το όχι στη Σαμπντόρια.

Ολυμπιακός: Tο όνομα του ακούστηκε τον Ιανουάριο και επαναφέρθηκε πρόσφατα στα σχέδια του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στην άμυνα. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ήδη του έγινε και προσφορά, αφού μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Ματζίντ Χοσεϊνί, ο οποίος στις αρχές του χρόνου φερόταν να απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Τραμπζονσπόρ για επέκταση του συμβολαίου του για δύο επιπλέον χρόνια.

Πρόκειται για 25χρονο Ιρανό στόπερ που έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στην Σαϊπά, έπαιξε σε Εστεγχλάλ και Ραχ Αχάν στην πατρίδα του και το 2018 μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της ομάδα της Τραπεζούντα.

Ο παίκτης φέτος μετρά 10 παιχνίδια πρωταθλήματος με τους «μπορντό-μαβί», καθώς στην αρχή του χρόνου ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στη μέση, ο οποίος τον άφησε αρκετό καιρό μακρυά από την αγωνιστική δράση. Κατάφερε να βγάλει τρία 90λεπτα τον Ιανουάριο (με Καραγκιουμρούκ, Γκιόζτεπε, Αντάλιασπορ). Από τις 23 Ιανουαρίου μετρά ολιγόλεπτες συμμετοχές, ενώ χτυπήθηκε και με κορωνοϊό με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με τη Μπασάκσεχιρ.

Την άποψη του για τον παίκτη εξέφρασε μιλώντας στο Sportdog ο Τούρκος συνάδελφος, Τολγκά Σαλάμ. «Είναι κατά γενική ομολογία πολύ καλός αμυντικός. Όταν έχει διάρκεια παίζει σαν τον Σέρχιο Ράμος. Είναι πολύ καλός στον αέρα και μπορεί να παίξει ως κόφτης», σημειώνει ο συνάδελφος από το πρακτορείο ειδήσεων «DHA» και προσθέτει:

«Το μόνο μειονέκτημά του είναι η ταχύτητά του. Δεν είναι πολύ γρήγορος και κάνει πολλές φορές άσκοπα λάθη».

Ο παίκτης άρχισε να ταλαιπωρείται από πέρσι με τραυματισμούς (πρόβλημα στη βουβωνική χώρα), κάτι που απ' ότι φαίνεται στοίχισε στην εικόνα του. «Στην Τραμπζονσπόρ τραυματίστηκε όταν ήταν φορμαρισμένος και δεν μπόρεσε να γυρίσει πίσω καλά. Για κακή τύχη της ομάδας, δεν είχε ικανό αντικαταστάτη στη θέση και έτσι βρήκε εναλλακτικές λύσεις στα πόδια του Έντγκαρ και του Ούγκο, οι οποίοι πλέον δεν βγαίνουν από την 11άδα του Αμπντουλάχ Αβτζί. Γι'αυτό έχει τόσα λίγα λεπτά συμμετοχής», υποστηρίζει ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Ο παίκτης ήθελε να φύγει από την Τραμπζονσπορ. Για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκε μάλιστα η Σαμπντόρια, αλλά η Τραμπζονσπόρ δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της για να γίνει η μεταγραφή.

«Θεωρώ, ότι αν του δώσει την ευκαιρία ο Ολυμπιακός δεν θα το μετανιώσει. Απλά χρειάζεται υπομονή», καταλήγει ο Τολγκά Σαλάμ μιλώντας για τον 13 φορές διεθνή αμυντικό με την Εθνική του Ιράν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ιδιαίτερος ο τραυματισμός του Σεμέδο - Δίδυμο Μανωλά-Σωκράτη το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags