Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Όλαφ Ρέμπε: Τριπλό "ντου" για Ρέμπε - "Κόλπο" 17.5 εκατ. - Οι "εχθροί" στην αυλή του Σαββίδη, τι έγινε με Γκαρσία!
| 2021-03-07 10:00:00

Τριπλό "ντου" για Ρέμπε - "Κόλπο" 17.5 εκατ. - Οι "εχθροί" στην αυλή Σαββίδη, τι έγινε με Γκαρσία!

Οι Μιχείες
Τριπλό "ντου" για Ρέμπε - "Κόλπο" 17.5 εκατ. - Οι "εχθροί" στην αυλή Σαββίδη, τι έγινε με Γκαρσία!

Απαγορευτικό για Ελλάδα και... πέναλτι.

ΠΑΟΚ - Όλαφ Ρέμπε: Στην Γερμανία,με αφορμή την καλοκαιρινή αποχώρηση του Φρέντι Μπόμπιτς από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αποκαλύφθηκε πως ανάμεσα στους βασικούς υποψηφίους για να τον αντικαταστήσουν είναι και ο Όλαφ Ρέμπε του... ΠΑΟΚ!

Όντως η Άιντραχτ φλερτάρει (πλατωνικά ή όχι ακόμη, δεν το ξέρω) με τον αθλητικό διευθυντή του "δικεφάλου" αλλά δεν είναι  η μοναδική γερμανική ομάδα που τον "σκανάρει". Σύμφωνα με την διεθνή πιάτσα agents είναι και η Σάλκε που... καλοβλέπει τον Ρέμπε. 

Από τα πολύ μεγάλα κλάμπ στην Γερμανία, οι "βασιλικοί μπλέ" που έχουν και τεράστιο οικονομικό άνοιγμα  και την νέα σεζόν θα παίζουν (εκτός κι αν γίνει κάποιο θαύμα) στην δεύτερη κατηγορία. Ήδη έχουν... συμβιβαστεί με την ιδέα και κάποια στιγμή θα ξεκινήσουν και τον σχετικό προγραμματισμό τους. Άλλωστε έκλεισαν για προπονητή τον Δημήτρη Γραμμόζη για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Κατά συνέπεια μιλάμε για δυο γερμανικές ομάδες που προφανώς έχουν στείλει "μηνύματα" στον Ρέμπε αλλά δεν είναι και οι μοναδικές. Κι αυτό αφού υπάρχει και αγγλική, που επίσης φέρεται να έχει κάνει μια αρχική βολιδοσκόπηση στον Γερμανό του ΠΑΟΚ!! Άλλωστε έχει δουλέψει στο παρελθόν στο νησί και συγκεκριμένα στην Χάντερσφιλντ.

Στον ΠΑΟΚ ο Όλαφ Ρέμπε προσλήφθηκε τον Ιούλιο του 2020 και με ισχυρό συμβόλαιο ως το 2023! Λέγεται μάλιστα πως υπάρχει και πέναλτι από την πλευρά του, αν το σπάσει νωρίτερα  αλλά και πως υπήρξε πρόβλεψη απο πλευράς ΠΑΟΚ για να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Ο Ρέμπε... κλήθηκε από τον Σαββίδη ουσιαστικά για να του βγάλει την θηλιά που έπνιγε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ λόγω ffp και να τον γλίτωνε έτσι από την τιμωρία της ΟΥΕΦΑ. Και ο Γερμανός τα κατάφερε  άμεσα ,με  ένα συνδυασμό γεγονότων (πωλήσεις, λύσεις μεγάλων συμβολαίων πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα, μεταγραφές με συμβόλαια) και με ένα ποσό ύψους 17,5 εκατ. ευρώ

Παρόλα αυτά και σε μια ... πολυμορφική αυλή, όπως αυτή του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, ο Γερμανός τεχνοκράτης του ποδοσφαίρου έχει και την... φθορά του (και επικοινωνιακά). Λογικό από την στιγμή που ο Ρέμπε επέλεξε να μείνει αποστασιοποιημένος σχεδόν από όλους και όλες στον Οργανισμό! Καριερίστας, με ισχυρό συμβόλαιο και γνωρίζοντας πως και μετά την... Θεσσαλονίκη θα βρει δουλειά, ο Ρέμπε αποδείχθηκε... Γερμανός όνομα και πράγμα, κρατώντας αποστάσεις κι ασχολούμενος αποκλειστικά με την δουλειά του και όχι με διάφορους "βυζαντινισμούς".

Στο δια ταύτα: αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, που να προδικάζει πως ο Ρέμπε θα φύγει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Υπάρχει όμως, ένα φλερτ από δυο γερμανικές και μια αγγλική ομάδα προς το πρόσωπό του. Επαναλαμβάνω πως ακόμη είναι πολύ νωρίς για... προβλέψεις. Σίγουρα πάντως ο Ρέμπε δεν έχει με τον Πάμπλο Γκαρσία  την σχέση και την χημεία/συνεργασία που είχε με τον Αμπελ Φερέϊρα. Και δεν είναι το μόνο που τον...ξενερώνει!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φλερτ" Γιαννίκη με ομάδα του Big4 - Ξεπέρασε Μαρτίνς - "Κόλπο" με Λουτσέσκου από άσο του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags