Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Είδηση που θα κάνει πάταγο - Νέο όνομα-έκπληξη για τον πάγκο του ΠΑΟ - Ήταν πρώην του ΠΑΟΚ!
| 2021-03-07 11:00:00

Είδηση που θα κάνει πάταγο - Νέο όνομα-έκπληξη για τον πάγκο του ΠΑΟ - Είναι πρώην του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Είδηση που θα κάνει πάταγο - Νέο όνομα-έκπληξη για τον πάγκο του ΠΑΟ - Είναι πρώην του ΠΑΟΚ!

Όνομα που δεν περιμένει κανείς για τους Πράσινους. Το "αγκάθι" στην περίπτωση του είναι το υψηλό του κασέ, αλλά και ο έντονος ανταγωνισμός που υπάρχει από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την Φενέρμπαχτσε και την Πάρμα να τον έχουν στο "στόχαστρο"!

Παναθηναϊκός: Την ώρα που το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Λάζλο Μπόλονι στον πράσινο πάγκο εμφανίζεται να είναι ο Γιάννης Αναστασίου, έχει προκύψει και ένα όνομα έκπληξη που θα κάνει αίσθηση.

Αρχικά, εναλλακτική του Αναστασίου φαίνεται να είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, όμως τις τελευταίες ώρες υπάρχουν φήμες ότι οι Πράσινοι εξετάζουν και την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, αποχώρησε πριν από περίπου 20 ημέρες από την τεχνική ηγεσία της Αλ Χιλάλ και είναι χωρίς ομάδα, κάτι που φαίνεται να τον έβαλε στο... κάδρο για το Τριφύλλι.

Πάντως, το "αγκάθι" στην περίπτωση του Λουτσέσκου είναι το υψηλό του κασέ, αλλά και ο έντονος ανταγωνισμός που υπάρχει από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, με την Φενέρμπαχτσε και την Πάρμα να τον έχουν στο "στόχαστρο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags