Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Η ανάρτηση και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης μετά τον αγώνα στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-07 22:36:00

Επίθεση κατά πάντων από Άρη: "Όλη η Ελλάδα είδε - Πανό-ανέκδοτο - Κανένα πέναλτι γιατί…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επίθεση κατά πάντων από Άρη:  "Όλη η Ελλάδα είδε - Πανό-ανέκδοτο - Κανένα πέναλτι γιατί…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΠΑΕ Άρης πήρε θέση για το τι έγινε στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ

Άρης – ΠΑΟΚ: Μπορεί να ήταν για 86 λεπτά αγκαλιά με μια νίκη στην Τούμπα μετά από 11 χρόνια, το τελικό 2-2 κάνει τους κίτρινους να κοιτάνε την επόμενη μέρα. Με ανάρτησή τους στα social media τόνισαν ότι φεύγουν από την Τούμπα με την αίσθηση της ήττας, υποστηρίζοντας ότι όλη η Ελλάδα είδε ποια είναι η καλύτερη ομάδας.

"Δεν κέρδισε ο καλύτερος σήμερα, αλλά όλη η Ελλάδα είδε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Αφήσαμε 2 βαθμούς στην Τούμπα και φεύγουμε με την αίσθηση της ήττας. Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός. Προχωράμε, τα καλύτερα δεν ήρθαν ακόμη", αναφέρουν.

Παράλληλα οι "κίτρινοι" εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνουν σφοδρή επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ χαρακτηρίζοντας ανύπαρκτο το πέναλτι της ισοφάρισης.

"Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε. Μετά το 0-2 έκανε ό,τι χρειάστηκε για να το γυρίσει το ματς. Με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο πέναλτι! Εκτός του ότι δεν υπάρχει παράβαση, προηγείται φάουλ του Κρμέντσικ στον Δεληζήση. Είτε δεν θέλετε είτε δεν μπορείτε πια! Όσο για το πανό – ανέκδοτο, που μας πρόσφερε άφθονο γέλιο, περιμένουμε την ευαισθησία της διοργανώτριας και λοιπών αρμοδίων…", τονίζει η ΠΑΕ Άρης για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags