Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: "Κόλαση" στον ΠΑΟΚ - Οπαδοί στα αποδυτήρια και "κράξιμο" Σαββίδη σε παίκτες
| 2021-03-07 22:46:00

"Κόλαση" στον ΠΑΟΚ - Οπαδοί στα αποδυτήρια και "γκάζια" Σαββίδη σε παίκτες - Έρχονται τα πάνω-κάτω!

Sportdog Team
"Κόλαση" στον ΠΑΟΚ - Οπαδοί στα αποδυτήρια και "γκάζια" Σαββίδη σε παίκτες - Έρχονται τα πάνω-κάτω!

Ραγδαίες εξελίξεις στον Δικέφαλο μετά το 2-2 με τον Άρη. Ο βαθμός της ισοπαλίας και η ανατροπή στο τέλος δεν ικανοποίησαν τον Ιβάν Σαββίδη, που έγινε έξαλλος με την εικόνα της ομάδας!

ΠΑΟΚ - Άρης: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έσωσε στο φινάλε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά η απόδοσή του στο ντέρμπι και η κακή εικόνα του τελευταίου διαστήματος προκάλεσαν την "έκρηξη" οπαδών και διοίκησης!

Όπως μετέφερε ο Γιώργος Μίνος στον "αέρα" της Αθλητικής Κυριακής, αντιπροσωπεία οπαδών επισκέφθηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια και τους τα... έχωσε, ενώ παρέμβαση έκανε επίσης ο Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έμπειρου αθλητικογράφου, οπαδοί βρέθηκαν στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι και ξεκαθάρισαν σε υψηλούς τόνους στους παίκτες ότι η ανοχή τελείωσε και πως αυτή δεν είναι η εικόνα που αρμόζει στον Δικέφαλο.

Στα αποδυτήρια βρέθηκε και ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος μίλησε επίσης σε "σκληρή" γλώσσα στους ποδοσφαιριστές. Ο Ιβάν Σαββίδης παρενέβη μέσω Skype και μίλησε στην ομάδα, θέτοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μίνο μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ήταν έξαλλος και φέρεται να προειδοποίησε ότι θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στον σύλλογο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, "το καλοκαίρι είναι κοντά, και με την εικόνα που παρουσιάζουν ορισμένοι παίκτες, μάλλον δεν θα παραμείνουν κάτοικοι Τούμπας την ερχόμενη σεζόν"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags