Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτά είπε ο Αλαφούζος σε Μπόλονι, τι θα γίνει με ΠΑΟΚ
| 2021-03-08 10:00:00

Αυτά είπε ο Αλαφούζος σε Μπόλονι, τι θα γίνει με ΠΑΟΚ - Ύποπτος ρόλος του Ντρεοσί - Ποιος τον έφερε!

Οι Μιχείες
Αυτά είπε ο Αλαφούζος σε Μπόλονι, τι θα γίνει με ΠΑΟΚ - Ύποπτος ρόλος του Ντρεοσί - Ποιος τον έφερε!

Το πρόσωπο που... φθείρει τον Ρουμάνο και ο εξαφανισμένος Γάλλος. Δεν πήρε τελεσίγραφο ο κόουτς στην επικοινωνία με τον Μr ΣΚΑΪ και (εκτιμά) ότι συνεχίζει στο Τριφύλλι, τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με τον Δικέφαλο. Ο ίδιος πιστεύει πως θα «γυρίσει» το κλίμα παρά τον… πόλεμο που δέχεται στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Ο Λάζλο Μπόλονι από το βράδυ του Σαββάτου μετά και την 3η σερί ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ, σε ισάριθμα διαφορετικά γήπεδα ( Αγρίνιο, Λεωφόρο, Ζωσιμάδες), έχει στηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα. Όλοι - από τα... ορφανά του Δώνη και τα... ορφανά των Τσάβι Ροκα/ Πογιάτος στην ομάδα, μέχρι ανθρώπους της Ακαδημίας ( Συλαϊδόπουλος και όχι μόνο) στελέχη του οργανισμού αλλά και τους ρεπόρτερ - τον... πυροβολούν, προσπαθώντας να πείσουν τον Γιάννη Αλαφούζο να του δώσει τώρα την "χαριστική βολή" και να τον στείλει πίσω στην Γαλλία!

Ο Ουγγρό - Ρουμάνος τεχνικός ασφαλώς και δεν είναι...άμοιρος ευθυνών, όχι μόνο γιατί ο Παναθηναϊκός μετά τον Ολυμπιακό ...άδειασε κυριολεκτικά, μετράει 4 ήττες/1 ισοπαλία, με άθλιες εμφανίσεις, και λάθη στο κοουτσάρισμα αλλά (κυρίως) για το "κλίμα" στην ομάδα και τις σχέσεις του με τους παίκτες. Γιατί ανεξάρτητα από τις... υπερβολές που διαρρέουν και τους σύγχρονους πράσινους μύθους που έχουν δημιουργηθεί σε βάρος του, είναι αλήθεια πως από τον... πατερούλη μέχρι τον ...δικτάκτορα υπάρχει και κάτι ενδιάμεσο. Με το πιο  μεγάλο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό να είναι η... αρρωστημένη νοοτροπία και το φαινόμενο "θερμοκηπίου" που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια επι Αλαφούζου, διάστημα που το κλάμπ έμεινε μακρυά από τίτλους και την Ευρώπη.

Ο Μπόλονι υστερεί στην επικοινωνία, είναι ξεροκέφαλος, έχει τις εμμονές του, θέλει να περνάνε όλα από αυτόν και σίγουρα δεν θα αλλάξει στα 67 του χρόνια. Είναι όμως, ένας κανονικός προπονητής έστω άλλης εποχής, με πλούσιο βιογραφικό, εμπειρίες και...παράσημα, με συγκεκριμένο στυλ, ο οποίος αφού ξεκίνησε η σεζόν βρέθηκε σε μια ομάδα που δεν ήταν δική του, πιθανότατα που δεν πιστεύει μεγάλο μέρος του ρόστερ της, την οποία βρήκε τελείως αδούλευτη και  δεν γουστάρει την νοοτροπία που κυριαρχεί σε αυτή, σε παίκτες και στελέχη. 

Η εμφανής στόχευση του Μπόλονι να κερδίσει χρόνο μέσω μόνο των αποτελεσμάτων μέχρι το καλοκαίρι και τότε να επιφέρει τις μεγάλες αλλαγές που θα ήθελε γενικότερα στο κλάμπ, ήταν η κυρίαρχη. Το ερώτημα πλέον είναι αν θα... προλάβει ή θα τον προλάβουν και θα τον στείλουν οι πολλοί εχθροί που έχει ήδη κάνει στο "τριφύλι". Γιατί αυτοί είναι πολλοί περισσότεροι από τους φίλους που έκανε ή έστω από αυτούς που κατάφερε να...κερδίσει. Εδώ είναι και η μεγαλύτερη ευθύνη του, που αντανακλ στον... (κακό)τρόπο του, ενδεχομένως...

Ο Λάζλο Μπόλονι, όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν θα ...θυσιαστεί από τον Αλαφούζο και δεν θα χάσει την δουλειά του στον Παναθηναϊκό (προφανώς προς απογοήτευση πολλών). Μίλησε με τον "Μίστερ Σκάι", μίλησαν και με τον Ντρεοσί και συνεχίζει μέχρι νεωτέρας. 
Μένει μέχρι να φύγει; Σίγουρα ισχύει στην περίπτωση του το μάλλον... κλισέ "θα κριθεί από τα αποτελέσματα", αρχής γεννομένης από το ερχόμενο κόντρα στον "δικέφαλο".

Η αίσθηση που υπάρχει στον  Μπόλονι, αν κρίνουμε από όσα έλεγε χθες το βράδυ το περιβάλλον του, είναι πως έχουν...μεγαλοποιήσει το πρόβλημα και μάλιστα αυτό γίνεται από ανθρώπους εντός Παναθηναϊκού, χωρίς να εμπλέκεται ο Αλαφούζος. Ο 67χρονος τεχνικός πιστεύει πως η κατάσταση είναι... αναστρέψιμη και όπως λέχθηκε δεν του δόθηκε από την "πράσινη" ηγεσία τελεσίγραφο πως το μέλλον του θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ίδωμεν...

Από εκεί και πέρα ρόλος του Ντρεοσί, η διαχειρισή του στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κατά επέκταση στο πρόβλημα Μπόλονι, είναι ομολογουμένως πολύ περίεργος και σηκώνει σοβαρές υποψίες!!  

Βλέπετε σε όλο το προηγούμενο διάστημα ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής φρόντισε επιμελώς να μείνει εκτός κάδρου δια της... εξαφάνισής του. Δεν υπήρχε πουθενά, δεν πήρε θέση, δεν παρενέβη σε τίποτα, δεν βγήκε  μπροστά , δεν βγήκε καν να μιλήσει δημόσια, δεν... εγκάλεσε ούτε τον Μπόλονι, ούτε τους παίκτες, όταν ο κόσμοςτο είχε τούμπανο κι αυτός φαινόταν να το ... κρατάει κρυφό καμάρι, πως οι δυο πλευρές είναι στα κάγκελα!!

Με βάση το επαγγελματικό του προφίλ ο Ντρεοσί  δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες που υπήρχαν για την αντιμετώπιση της εν λόγω εσωτερικής κρίσης. Περισσότερο κοίταξε και προστάτευσε τον εαυτό του, παρά τον Μπόλονι και την ομάδα. Στην τελική σε ιεραρχία είναι πάνω από τον προπονητή και θα μπορούσε να τον προειδόποιήσει από την στιγμή που έβλεπε πως κάπου πήρε λάθος δρόμο. Όπως όφειλε να είναι πολύ πιο ενεργός και στην καθημερινότητα της ομάδας και πιο παρεμβατικός προς την πλευρά των παικτών.

Ο Ντρεοσί βέβαια όλο το προηγούμενο διάστημα ουσιαστικά δεν στήριξε τον Μπόλονι αλλά εκ των υστέρων πήρε το μέρος του απέναντι στο αφεντικό, με την θέση του πως δεν πρέπει να φύγει τώρα ο 67χρονος τεχνικός αφού κάτι τέτοιο δεν θα ωφελούσε την ομάδα. Για τον Γάλλο αθλητικό/τεχνικό διευθυντή οι πραγματικές προθέσεις αλλά και οι σκοπιμότητες σε σχέση με τον Μπόλονι, θα φανούν προσεχώς...

ΥΓ.  Κόντρα  σε όσα έχουν γραφτεί, η δική μου πληροφόρηση είναι πως τον Ντρεοσί δεν τον... επέβαλε στον Αλαφούζο, ούτε τον... τοποθέτησε στην θέση του ο Μπόλονι. Ο τελευταίος είπε τα καλύτερα για τον πρώην συνεργάτη του στην Ρεν και όντως τον ήθελε στον Παναθηναϊκό αλλά το αρχικό κονέ του Γάλλου με το αφεντικό της "πράσινης" είχε προηγηθεί αρκετά της πρόσληψης του Λάζλο  και το είχε κάνει στενό συγγενικό πρόσωπο του Αλαφούζου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έσκασε" τώρα: "Μπαμ" Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό - "Τελειώνει" Μπόλονι - Αυτός αναλαμβάνει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags