Facebook Pixel Αντώνης Καρπετόπουλος – ΠΑΟΚ: Έριξε τη βόμβα ο Καρπετόπουλος: "Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου… Νο2"
| 2021-03-09 11:51:00

Έριξε βόμβα ο Καρπετόπουλος: "Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου… Νο2"

Sportdog Team
Έριξε βόμβα ο Καρπετόπουλος: "Αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ - Λουτσέσκου… Νο2"

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε μία πρόβλεψη για τον Δικέφαλο, χωρίς να διευκρινίσει εάν θα υπάρξει στο φινάλε του καλοκαιριού αλλαγή προπονητή στην Τούμπα.

Αντώνης Καρπετόπουλος – ΠΑΟΚ: Τη… βόμβα της ημέρας έριξε χθες ο Αντώνης Καρπετόπουλος στον «αέρα» της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Bwin ΣΠΟΡ ΦΜ, όταν έκανε μία πρόβλεψη για τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στον Αντώνη Πανούτσο, ο «Κάρπετ» είπε: «Τον Ράσταβατς πού τον βλέπεις να πηγαίνει; Εγώ νομίζω ότι θα πάει στον ΠΑΟΚ. Κάνω μία πρόβλεψη. Θα είναι… Λουτσέσκου Νο2! Έρχεται και μέσω Ξάνθης που βολεύει…»

Πρόκειται βέβαια για ένα σενάριο που κυκλοφορεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και το οποίο επανήλθε στην επικαιρότητα τόσο λόγω των νικών και καλών εμφανίσεων του Αστέρα Τρίπολης όσο και λόγω των προβλημάτων του Δικεφάλου.

Το Sportdog.gr πάντως εδώ και πολλές μέρες σας έχει ενημερώσει πως ο Ράσταβατς ετοιμάζει για το… άλμα και ότι απασχολεί ομάδες του Big4!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να τι έκανε ο Πασχαλάκης και εξόργισε τους οπαδούς - Δεύτερο "χοντρό" επεισόδιο - Ποιος τον έσωσε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags