Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Όλαφ Ρέμπε: Αφήνει συμβόλαιο 350.000 ευρώ για χάρη της Νυρεμβέργης ο Γερμανός!
| 2021-03-09 20:33:00

Πανηγυρίζουν στον ΠΑΟΚ - Γλιτώνει τρελά λεφτά από το... πουθενά - Άνετα βγάζουν μεταγραφή!

Sportdog Team
Πανηγυρίζουν στον ΠΑΟΚ - Γλιτώνει τρελά λεφτά από το... πουθενά - Άνετα βγάζουν μεταγραφή!

Οι εξελίξεις στον Δικέφαλο τρέχουν με καταιγιστικό ρυθμό. Από πού γλιτώνει η διοίκηση ένα μεγάλο ποσό και γιατί; Όλες οι απαντήσεις εδώ!

ΠΑΟΚ - Όλαφ Ρέμπε: Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον Δικέφαλο του Βορρά ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής, αφού υπέβαλε την παραίτησή του στην "ασπρόμαυρη" διοίκηση, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Μάλιστα, η Νυρεμβέργη... έτρεξε να ανακοινώσει την συμφωνία μαζί του, παρότι από τον ΠΑΟΚ λέγεται ότι η αποχώρησή του θα γίνει στο τέλος της σεζόν.



Σύμφωνα, πάντως με όσα αναφέρθηκαν σε εκπομπή στον Metropolis 95.5, o Ρέμπε θα αφήσει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να μετακομίσει στην Γερμανία για χάρη της Νυρεμβέργης.

Συγκεκριμένα, στο συμβόλαιο του Ρέμπε με τον Δικέφαλο προβλέπεται μηνιαία αμοιβή 23.500 ευρώ και μαζί με τα μπόνους το συμβόλαιο του φτάνει ετησίως τις 350.000 ευρώ, ενώ υπάρχει και πριμ μείωσης του μπάτζετ!

Ο Γερμανός, εν ολίγοις, αφήνει ένα μεγάλο συμβόλαιο για τα... μάτια της Νυρεμβέργης, εκεί όπου θα συναντήσει τον παλιό συνεργάτη του, Ντίτερ Χέκινγκ, ο οποίος είναι ο πρώτος αθλητικός διευθυντής της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags