Facebook Pixel Δημήτρης Γιαννούλης - ΠΑΟΚ: Μήνυμα παραμονής στη Νόριτς από τον Γιαννούλη
| 2021-03-10 07:10:00

Σοκ στον ΠΑΟΚ! Εκεί θέλει να συνεχίσει ο Γιαννούλης!

Sportdog Team
Σοκ στον ΠΑΟΚ! Εκεί θέλει να συνεχίσει ο Γιαννούλης!

Το αριστέρο μπακ του "δικεφάλου του Βορρά" μίλησε για τις πρώτους μήνες του στο Νόριτς, ενώ έκανε και την αποκάλυψη για το που θέλει να συνεχίσει την καριέρα τους.

Δημήτρης Γιαννούλης - ΠΑΟΚ: Είναι πολύ γνωστό ότι Έλληνας μπακ είναι στη Νόριτς με τη μορφή δανεισμού, με ρήτρα αγοράς αν η ομάδα προβιβάστουν στην Premier League. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του δικεφάλου του Βορρά έκανε δηλώσεις μιλώντας για τις πρώτες του στιγμές στην αγγλική ομάδα, ενώ ευχήθηκε την επιθυμία παραμονής στη Νόριτς.

Αναλυτικά:

"Είναι δύσκολο αλλά παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω ότι γίνομαι και καλύτερος. Έχω ακόμη να δώσω πολλά στην ομάδα και ελπίζω στο τέλος της σεζόν η Νόριτς να θέλει να με αγοράσει. Ίσως την επόμενη σεζόν να είμαι ακόμη καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που θα έχει τη νέα σεζόν.

Εδώ η Λίγκα είναι πιο δύσκολη και πιο σκληρή. Στην Ελλάδα δεν παίζουμε τόσο σκληρά, έχει να κάνει με την τεχνική και την ποιότητα, αλλά εδώ πρέπει να είσαι «μηχανή». Είναι δύσκολα αλλά προσαρμόζομαι και απολαμβάνω να παίζω για τη Νόριτς", δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης για τη συνέχεια της καριέρας του μακριά από τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags