Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Πασχαλάκης για άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα
| 2021-03-10 13:00:00

Πασχαλάκης για άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα - Ντόμινο πορτιέρε στη Big5 - Έκπληξη με ταλεντάρα!

GOALάρες by Εvaggelistis
Πασχαλάκης για άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα - Ντόμινο πορτιέρε στη Big5 - Έκπληξη με ταλεντάρα!

Αλλαγές και... καραμπόλες μεταξύ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Άρη. Ποιοι θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι, ποια μπορεί να είναι η μεγάλη πώληση του Ντρεοσί στο Τριφύλλι και ο 19χρονος που ετοιμάζεται για το άλμα στην καριέρα του.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Γίνεται όλες οι ομάδες της  Big 5 να ψάξουν για βασικό τερματοφύλακα το καλοκαίρι; Κι αν πουληθεί ο Διούδης ποιοι θα είναι πρώτοι δυο υποψήφιοι να τον αντικαστήσουν; Οι απντήσεις στις Goalάρες της Τετάρτης

Το καλοκαίρι των... τερματοφυλάκων θα είναι το ερχόμενο στην Σούπερ Λιγκ

1. Ο ΠΑΟΚ είχε αρχίσει να... ψάχνει για βασικό πριν προκύψει το θέμα "Πασχαλάκη/οπαδών".  Και η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για βασικό κίπερ, όσο καλά κι αν τα πάει ο Αθανασιάδης μέχρι το τέλος της σεζόν. Κάτι που σημαίνει πως είναι φευγάτος ο Τσιντώτας, άρα μπορεί να πάει και για δυο! ο Αρης που απέκτησε Μπουσέ, Σιαμπάνη κι ανανέωσε τον Κουέστα το προηγούμενο καλοκαίρι, θα βγει ξανά στην αγορά αφού τουλάχιστον ένας απο τον Γάλλο και τον Ισπανό θα... χαιρετήσει. Στον Ολυμπιακό ο Σα, με ατζέντη μάλιστα τον Μέντες, πάντα θα είναι στην...βιτρίνα.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, ο Ντρεοσί που θα θέλει να ικανοποιήσει τον Αλαφούζο με μια καλή πώληση, γνωρίζει πως σοβαρά λεφτά μπορεί να πάει στο ταμείο της ΠΑΕ  μόνο από τον Διούδη! Με την σεζόν που κάνει, πόσο μάλλον αν γίνει βασικός και στην Εθνική Ελλάδας. Ακούγεται δε πως πλέον και ο 27χρονος πορτιέρε είναι θετικός για μια δεύτερη ευρωπαϊκή απόπειρα στην καριέρα του.

Αν πάντως πουληθεί ο Διούδης, τότε αυτομάτως θα βάλουν υποψηφιότητα για την εστία του Παναθηναϊκού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αλλά και ο Λοντίγκιν (πήγε για 6 μήνες στον ΠΑΣ).

Και μην ξεχνάμε τον 19χρονο σούπερ ταλαντούχο Χρήστο Μανδά, που αν δεν πουληθεί το καλοκαίρι τότε τον Δεκέμβριο θα μπει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του στον Ατρόμητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: BOMBA: Κίνδυνος για ΠΑΟΚ αν ο Πασχαλάκης πάει UEFA - Κερδίζει την προσφυγή και τον πληρώνουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags