Facebook Pixel Sportdog.gr | O αγαπημένος παρτενέρ του Ρονάλντο και το «όνειρο» της Premier League που έγινε «εφιάλτης»
| 2021-03-11 04:33:00

O αγαπημένος παρτενέρ του Ρονάλντο και το «όνειρο» της Premier League που έγινε «εφιάλτης»

Sportdog Team
O αγαπημένος παρτενέρ του Ρονάλντο και το «όνειρο» της Premier League που έγινε «εφιάλτης»

Σε μια δεκαετία που το ολλανδικό πρωτάθλημα μεσουρανούσε, ένας Βέλγος «έσπερνε τον τρόμο» σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Μαζί με τους Ρονάλντο και μετέπειτα τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ διαμόρφωσε δύο από τα «φονικότερα» επιθετικά δίδυμα που έχουν πατήσει το γρασίδι.

Ο Ronaldo κάποτε είπε πως ο Luc Nilis στην PSV ήταν ο αγαπημένος του παρτενέρ στην επίθεση, καταλαβαίνετε λοιπόν τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η μεταγραφή στους οπαδούς της Aston Villa το 2000.

Σε μια δεκαετία που το ολλανδικό πρωτάθλημα μεσουρανούσε, ένας Βέλγος «έσπερνε τον τρόμο» σε κάθε αντίπαλη άμυνα. Μαζί με τους Ronaldo και μετέπειτα τον Ruud Van Nistelrooy διαμόρφωσε δύο από τα «φονικότερα» επιθετικά δίδυμα που έχουν πατήσει το γρασίδι. Στα «πατημένα» 30 και αφού είχε χτίσει το όνομα του ως ένας δεινός εκτελεστής έψαχνε μια νέα πρόκληση, το συμβόλαιο του έληγε στο τέλος της σεζόν και μπορούσε να μετακινηθεί ελεύθερα. Όπως για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές έτσι και για τον «Lucky» Luc όνειρο του ήταν να αγωνιστεί στην Premier League και βάση αυτού έκανε την επιλογή του. Αυτή όμως δεν είναι η ιστορία του Ibrahimovic και της μεταγραφής του στην Manchester United, είναι η ιστορία του Βέλγου «μεγαθήριου» που είχε όλα τα φόντα να «λάμψει» στην Aston Villa αλλά ο Richard Wright «τράβηξε την πρίζα».

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags