Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Κούτσιας πληρώνεται περισσότερο... όταν δεν παίζει!
| 2021-03-11 19:50:00

Αδιανόητο "έγκλημα" στον ΠΑΟΚ - Ποιος παίκτης πληρώνεται περισσότερο... όταν δεν παίζει!

Sportdog Team
Αδιανόητο "έγκλημα" στον ΠΑΟΚ - Ποιος παίκτης πληρώνεται περισσότερο... όταν δεν παίζει!

Αυτό που συμβαίνει στον Δικέφαλο με Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι... ανήκουστο! Κι όμως, εξασφαλίζει περισσότερα χρήματα όσο δεν αγωνίζεται στα ματς της ομάδας.
 

ΠΑΟΚ: Μοιάζει δύσκολο να παρακολουθήσει κανείς τη λογική κάποιων εκ των συμβολαίων που υπογράφει το τελευταίο διάστημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μετά το μπόνους που έδωσε στον Όλαφ Ρέμπε για να πουλήσει παίκτες -ή μήπως να ξεπουλήσει;- μία ακόμη περίπτωση φαίνεται να παραβιάζει την κοινή, ποδοσφαιρική λογική.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Στη σέντρα» του Metropolis 95.5, στο συμβόλαιο του Γιώργου Κούτσια υπάρχει όρος βάσει του οποίου θα πρέπει να μετρήσει συνολικά στη φετινή σεζόν 450 αγωνιστικά λεπτά. Αν δεν το κάνει, θα εισπράξει τη διαφορά σε χιλιάδες ευρώ ανά λεπτό! Μέχρι τώρα και ενώ η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία της, ο Κούτσιας έχει κάνει συνολικά 186 λεπτά παιχνιδιού. Απέχει δηλαδή 264 λεπτά από το όριο που έθεσε το συμβόλαιο του.

Με ποια λογική πίστεψαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι ένας ποδοσφαιριστής 17 χρόνων θα έφτανε τα 450 λεπτά συμμετοχής, είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να απαντηθεί...

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags