Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντορ Πέρετζ: Μεταγραφή στην ΑΕΚ φέρνει ο Λιβάι Γκαρσία!
| 2021-03-12 08:44:00

Μεταγραφή στην ΑΕΚ φέρνει ο Λιβάι Γκαρσία! Θετική εισήγηση για παίκτη... λίρα 100

Sportdog Team
Μεταγραφή στην ΑΕΚ φέρνει ο Λιβάι Γκαρσία! Θετική εισήγηση για παίκτη... λίρα 100

Ζητήθηκε η άποψη του μεσοεπιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο οποίος έδωσε θετική αναφορά στους ανθρώπους της Ένωσης.

ΑΕΚ - Ντορ Πέρετζ: Την Πέμπτη το Sportdog σας ενημέρωσε για την υπόθεση του Ντορ Πέρετζ, του Ισραηλινού μέσου της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

«Λίρα εκατό για την ΑΕΚ αν πάρει τον Πέρετζ» ήταν ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της Ώρας των Σπορ, η οποία φιλοξένησε συνέντευξη του Μάκη Αγγελίνα, ο οποίος ήταν βοηθός προπονητή στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ξέρει τον παίκτη.

Την Παρασκευή η κιτρινόμαυρη εφημερίδα αποκάλυψε άλλη μία πτυχή της υπόθεσης. Θετική άποψη για τον Πέρετζ έχει και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έπαιξε στο Ισραήλ και δεδομένα ζητήθηκε η άποψή του.

«Ναι από Λιβάι σε Πέρετζ» είναι ο τίτλος του θέματος στο πρωτοσέλιδο, το οποίο αναφέρει: «θετική αναφορά έλαβαν στην ΑΕΚ από τον Γκαρσία όταν τον ρώτησαν για τον 25χρονο χαφ της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όλα όσα μετέφερε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του διεθνούς ισραηληνού παίκτη. Πότε και σε ποια ματς βρέθηκαν οι δύο παίκτες».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags