Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι πρώτες αποφάσεις μετά την Άρσεναλ
| 2021-03-13 12:05:00

Οι πρώτες αποφάσεις μετά την Άρσεναλ - "Τελειώνουν" δύο κορυφαία ονόματα - Φέρνει εξτρέμαρο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Οι πρώτες αποφάσεις μετά την Άρσεναλ - "Τελειώνουν" δύο κορυφαία ονόματα - Φέρνει εξτρέμαρο!

Στο Λιμάνι αλλάζουν τα σχέδιά τους. Ποιος είναι… στον αέρα και ποιοι δύο ποδοσφαιριστές -βασικοί και αναντικατάστατοι- αναμένεται να αποχωρήσουν και γιατί. Διαβάστε στο Sportdog!

Ολυμπιακός: Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς για τον μεταγραφικό σχεδιασμό όλων των ομάδων, όμως στους “ερυθρόλευκους” προετοιμασία για τη νέα χρονιά και η ενίσχυση του τμήματος δεν σταματάει ποτέ.

Έτσι τα δεδομένα για την επόμενη σεζόν, μπορεί να βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, όμως έχουν ως εξής. Αρχικά στο θέμα του στόπερ, κάτι που είναι βασικό για τους πρωταθλητές, βασική προτεραιότητα αποτελεί η πώληση του Σεμέδο και απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα μπει στα… παπούτσια του Πορτογάλου και θα δέσει το κέντρο της άμυνας.

Παράλληλα η αποχώρηση του Καμαρά το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που πιθανώς να συμβεί, θα έχει ως αποτέλεσμα την αγορά ενός χαφ που μαζί με τον Εμβιλά θα μπορέσουν να κρατήσουν το “ερυθρόλευκο” κέντρο στα ίδια, μπορεί και καλύτερα, επίπεδα. Μια ακόμα θέση που ο σύλλογος του Πειραιά θα προσπαθήσει να ενισχυθεί θα είναι αυτή του εξτρέμ όπου εξετάζονται αρκετές επιλογές.

Εκτός από όσα προαναφέραμε, βασικοί παράγοντες για το πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός  θα παίξουν τα… κουράγια του Ελ Αραμπί, που αισίως μπαίνει στα 35, αλλά και το τι θα προκύψει από το… σήριαλ με τον Βαλμπουενά, μιας και το συμβόλαιο του Γάλλου λήγει το καλοκαίρι με τους πρωταθλητές να θέλουν μεν να τον κρατήσουν, όμως με μικρότερο συμβόλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έγινε έξαλλος ο Μαρτίνς με τον διαιτητή - Απίστευτη αποκάλυψη για το VAR (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags