Facebook Pixel ΑΕΚ: Διπλό "χτύπημα" Μελισσανίδη - Τα... σκάει για δύο βασικούς
| 2021-03-13 13:30:00

Διπλό "χτύπημα" Μελισσανίδη - Τα... σκάει για δύο βασικούς στην ΑΕΚ - Απίστευτο ποιος έκανε το... κονέ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Διπλό "χτύπημα" Μελισσανίδη - Τα... σκάει για δύο βασικούς στην ΑΕΚ - Απίστευτο ποιος έκανε το... κονέ

Ποιον ρώτησε ο Τίγρης και το πολύ μεγάλο ποσό που βγάζει από την τσέπη για τις πρώτες δύο μεταγραφές της Ένωσης. Έρχονται να δώσουν λύσεις σε θέσεις που η ομάδα... πονάει, μετά τα μεγάλα φετινά λάθη.

 

ΑΕΚ: Η μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία αποδείχτηκε λίρα εκατό για την ΑΕΚ τη φετινή χρονιά. O μεσοεπιθετικός από το Τρινιντάντ καιΤομπάνγκο αποτελεί από τα κορυφαία εξτρέμ του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας προσφέρει πολύ όμορφες εμπνεύσεις, παραγωγή ευκαιριών, δημιουργία και φυσικά γκολ. Ο 23χρονος μετρά 5 τέρματα και 7 ασίστ σε 22 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δικαιώνοντας την επιλογή της ομάδας να επενδύσει ένα ποσό πάνω από 2 εκατ.Ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Απ' ότι φαίνεται η ΑΕΚ έχει ρίξει δίχτυα στην ισραηλινή αγορά για να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν. Τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει στο προσκήνιο η υπόθεση του Ντορ Πέρετζ, του Ισραηλινού μέσου της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Με την έγκριση Λιβάι

Η ομάδα του προσπαθεί να του ανανεώσει το συμβόλαιο, όταν πριν απο 18 μήνες αρνήθηκε ύψους 2,5 ευρώ από τη Ρωσία. Ο 17 φορές με τη Εθνική Ισραήλ, Πέρετζ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Μακάμπι αυτήν τη σεζόν. Είναι πολύ επιθετικός. Πατάει περιοχή και σκοράρει. Ο Πέρετζ φέτος μετρά 37 εμφανίσεις με 6 γκολ και 7 ασίστ. Άποψη έχει για αυτόν ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ρωτήθηκε από τους ανθρώπους της Ένωσης και έδωσε θετική αναφορά.

Οι συμπατριώτες του Πέρετζ υποστηρίζουν, ότι έχει βελτιωθεί απίστευτα αυτήν τη σεζόν και πως αυτή είναι η ευκαιρία του για να κάνει το κάτι παραπάνω. Ο ίδιος σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα φέρεται να ψάχνει 700.000 Ευρώ συμβόλαιο με την Ένωση να του προσφέρει μισό εκατομμύριο.

Ξανά Πλάνιτς

Η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρό της έναν ακόμα παίκτη από την ποδοσφαιρική αγορά της χώρας της Μέσης Ανατολής. Ο λόγος για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, ο οποίος είναι ξανά μία από τις βασικές επιλογές της για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Ο θηριώδης (ύψος 1,91 μ.) Σέρβος στόπερ έχει τα χαρακτηριστικά που αναζητά η ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας της, μετά τα φετινά πειράματα που αποδείχτηκαν επικίνδυνα.

Ο παίκτης με τη Μακάμπι Χάιφα μέχρι το 2023 και δύσκολα θα μπορούσε να αποκτηθεί, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά η ισραηλινή ομάδα, η οποία δεδομένα θα κοστολογήσει ακριβά έναν από τους καλύτερούς της παίκτες. Τον θεωρούν ως ένα από τους καλύτερους αμυντικούς της ομάδας τα τελευταία χρόνια, με πολύ καλό ρυθμό και τεχνική.

O 29χρονος στόπερ έχει αγωνιστεί σε 25 παιχνίδια και έχει βρει δύο φορές δίχτυα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα Σπάτα η νέα έδρα της ΑΕΚ! Κίνηση-ματ Μελισσανίδη με Μάνταλο - "Παίζει" ξανά ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags