Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Δύο επιστροφές έκπληξη στην Εθνική - Από τα… αζήτητα πάει για μεταγραφή - "Τρώει" τον ΠΑΟΚτσή!
| 2021-03-13 18:10:00

Δύο επιστροφές έκπληξη στην Εθνική - Από τα… αζήτητα πάει για μεταγραφή - "Τρώει" τον ΠΑΟΚτσή!

Sportdog Team
Δύο επιστροφές έκπληξη στην Εθνική - Από τα… αζήτητα πάει για μεταγραφή - "Τρώει" τον ΠΑΟΚτσή!

Δεν είναι οι... Μανωλάς - Παπασταθόπουλος, αλλά τα ονόματά τους επίσης θα κάνουν ντόρο. Δύο παιδιά που έχουν δουλέψει πολύ τους τελευταίους μήνες και σιγά-σιγά επιστρέφουν μετά από ατυχίες και πολλές δυσκολίες.

Εθνική Ελλάδας: Ο Τζον Φαν Σχιπ έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Εθνική Ελλάδος ότι είναι ένας δίκαιος προπονητής. Όπως είναι λογικό το να κάθεσαι σε έναν ομοσπονδιακό πάγκο πολλές φορές θα δημιουργεί και δυσάρεστα συναισθήματα σε ορισμένες περιπτώσεις.

Του Ηλία Λιβάνιου

Όσον αφορά τις κλήσεις του Ολλανδού για τα επερχόμενα ματς του Μαρτίου, αν μη τι άλλο δύο ονόματα είναι αυτά που προκαλούν μεγάλη έκπληξη, διότι είχαμε να τους δούμε εδώ και αρκετό καιρό να φοράνε τη γαλανόλευκη φανέλα.

Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Κυριάκου Παπαδόπουλου! Η καριέρα του Έλληνα αμυντικού έχει περάσει από… χίλια κύματα και σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για το πρόσωπό του. Από εκεί που ήταν ένας εκ των πιο ακριβοπληρωμένων Ελλήνων έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στα… αζήτητα με αποτέλεσμα να φτάσουμε στις 26 Οκτωβρίου για να βρει ομάδα και πιο συγκεκριμένα την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ!

Με τους Κροάτες υπέγραψε συμβόλαιο για 14 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι λήγει τον Δεκέμβριο του 2021! Εκεί έχει πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του, ενώ έχει προλάβει να χριστεί και σκόρερ. Μάλιστα, αρκετοί λένε πως δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να κινηθεί για την περίπτωση του η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όπως και να έχει η τελευταία φορά που ήταν διεθνής ήταν στις 27/03/2018, όπου αγωνίστηκε ως βασικός στη νίκη με 1-0 επί της Αιγύπτο στο φιλικό. Συνολικά με το εθνόσημο έχει αγωνιστεί 29 φορές, έχοντας και 1 γκολ.

Ο αναγεννημένος Καπίνο

Από εκεί και πέρα, οι τραγικές εμφανίσεις του Βασίλη Μπάρκα και ο παραγκωνισμός του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ έχουν ανοίξει ξαφνικά το πεδίο και σε άλλους κίπερ, όπως είναι ο Σωκράτης Διούδης, σε μια τριάδα που δύο χρόνια πριν (Με Βλαχοδήμο μαζί) έμοιαζε ως αμετάβλητη. Την ευκαιρία αυτή φαίνεται πως εκμεταλλεύεται ο Στέφανος Καπίνο.

O 26χρονος πλέον γκολκίπερ μοιάζει επιτέλους αναγεννημένος στην Σαντχάουζεν της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας στην οποία βρίσκεται από τις 21 Γενάρη και έχει πάρει την φανέλα του βασικού… σπίτι του! Μετράει 9 συνεχόμενες συμμετοχές, έχοντας δεχθεί μόλις 11 γκολ και ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 3 περιπτώσεις. Με την Εθνική Ελλάδος έχει καταγράψει συνολικά 9 συμμετοχές. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 25/03/2017 στο εκτός έδρας 1-1 με το Βέλγιο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Έμπλεξε πρόεδρος κορυφαίας ομάδας - Άμεσα για κατάθεση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags