Facebook Pixel Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, τον… χτυπάει η ΑΕΚ - Έκπληξη Μαρτίνς με πιτσιρικά - Μπάχαλο με Μανωλά-Σωκράτη
| 2021-03-13 22:00:00

Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, τον… χτυπάει η ΑΕΚ - Έκπληξη Μαρτίνς με πιτσιρικά - Μπάχαλο με Μανωλά-Σωκράτη

Του Αδέσποτου
Τον ήθελε ο ΠΑΟΚ, τον… χτυπάει η ΑΕΚ - Έκπληξη Μαρτίνς με πιτσιρικά - Μπάχαλο με Μανωλά-Σωκράτη

Ποιος θα φύγει από Γκαρσία, Μπόλονι και Χιμένεθ; Και ποιος Έλληνας προπονητής ετοιμάζεται να πάρει... μεταγραφή για ομάδα του εξωτερικού. Οι σαρωτικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό και το... παρασκήνιο στην Εθνική.

Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν και το Σάββατο στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Διαβάστε τα παρασκήνια από την εκπομπή του Σαββάτου:

** Έτοιμη είναι η αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ισπανία (25/3) εκτός και Γεωργία (31/3) εντός έδρας. Ο Τζον Φαν΄τ Σιπ επιθυμούσε την επιστροφή των Μανωλά - Παπασταθόπουλου και γι΄ αυτό τους προσέγγισε. Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Σπυρόπουλος στην αθλητική εκπομπή του «Open», ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος βρήκε πόρτες... κλειστές και έτσι οι δύο ποδοσφαιριστές με δική τους απόφαση μένουν εκτός Εθνικής Ελλάδος ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ.

Tί έχω να πω πάνω σε αυτό; Για μένα καλά έκαναν και είπαν όχι. Ο Φαν΄τ Σιπ δεν ήταν αυτός που όλο αυτό το διάστημα δεν τους καλούσε; Τί συνέβαινε και δεν τους καλούσε; Τί άλλαξε τώρα και τους προσέγγισε; Γιατί άλλαξε σκέψη; Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς δεν είναι δύο οποιοιδήποτε ποδοσφαιριστές. Είναι δύο εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν σε τοπ επίπεδο στην Ευρώπη. Κάποια στιγμή ήταν ανάμεσα στους 10 κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη. Αμφότεροι είχαν πει στη διοίκηση Γραμμένου, ότι δεν ήθελαν τον Άγγελο Αναστασιάδη. Γι'αυτό και κόπηκαν για αυτόν τον λόγο. Έφυγε ο Άγγελος ήρθε ο Ολλανδός και έκοψε και τους δύο περιέργως. Ξαφνικά, τώρα που η διοίκηση Γραμμένου μετράει αντίστροφα, αφού ο Ζαγοράκης προωθείται να αναλάβει τα ηνία, ο Φαν'τ Σιπ θυμήθηκε Μανωλά και Σωκράτη.

Το timing λοιπόν δεν είναι τυχαίο που ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάνει αυτήν την τεράστια κωλοτούμπα. Δεν τους ήθελε και τους είχε γραμμένους και τώρα τους θυμήθηκε. Αυτοί έκαναν καλά, γιατί δεν είναι δύο οποιοιδήποτε παίκτες. Έφαγαν τη λέζα, όλο αυτό το διάστημα. Και τώρα λες κ. Φαν'τ Σιπ «ελάτε, σας θέλω;». Θα γυρίσουν. Αλλά όχι γιατί θέλουν Φαν'τ Σιπ και Γραμμένος. Θα γυρίσουν με Ζαγοράκη, ενδεχομένως, χωρίς να είναι ο Φαν'τ Σιπ. Αν γύριζαν θα ήταν σαν να κατέβαζαν το κεφάλι στον Ολλανδό με το σολάριουμ.

**Λέγεται, ότι ο Γιάννης Γκούμας θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, στην οποία μισθολογικά θα είναι καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι φεύγει από την Εθνική Ελπίδων.

Ποιος θα πάει, ποιός θα ανεβεί; Γενικότερα θα γίνουν αλλαγές. Το έγραψα και στις Goalάρες. Ακόμα και ο Φαν'τ Σιπ δεν θα είναι ασφαλής με Ζαγοράκη.

**Ο Πέδρο Μαρτίνς εν τη ελλείψει κεντρικών αμυντικών και δη Σεμέδο, Μπα και Αβραάμ ξέμεινε μόνο με τον Παπασταθόπουλο και πήρε στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ τον 17χρονο, Χριστοφιλόπουλο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ο Ολυμπιακός τον πήρε από τον Πανιώνιο.

Είχε προηγηθεί ο Χαϊκάλης, ένας επιθετικός που δεν έκανε στον Παναθηναϊκό. Παλιός ποδοσφαιριστής ο πατέρας του και συμπαίκτης με Φύσσα στον Πανιώνιο. Πήγε στη Νέα Σμύρνη. Εκεί φόρτωσε τις εστίες με γκολ και ο διευθυντής Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Αντώνης Πίκουλας, πλήρωσε 30.000 και τον πήρε.

Μετά πήρε και τον Χριστοφιλόπουλο που μπορεί να τον δούμε να παίζει, αφού είναι ο δεύτερος στόπερ που υπάρχει στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά τον Σωκράτη. Ο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται. Θα πρέπει να τονιστεί, ότι είναι μαγκιά Ολυμπιακού που έχει κάνει επαγγελματικά συμβόλαια ακόμα και σε παίκτες Κ15, προκειμένου να πηγαίνουν στον Ρέντη και να προπονούνται.

**Δέχομαι ερώτηση ποιος εκ των Γκαρσία, Μπόλονι και Χιμένεθ έχει περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει. Εκτιμώ ότι ο Ρουμάνος είναι αυτός που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό.

Αν μείνει όμως το καλοκαίρι, τότε θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές. Θα γίνει επιχείρηση σκούπα. Κάποιοι δεν θα κοιμούνται τα βράδια. Και μιας και αναφερόμαστε στον Παναθηναϊκό. Το θέμα του Καμπετσή έχει παγώσει. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση για το συγκεκριμένο θέμα. Ποιοι είναι οι λόγοι που ακόμα δεν υπάρχει ανανέωση του συμβολαίου; Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω δεν τον θέλει ο Αλαφούζος...

** Είναι δεδομένο, ότι η ΑΕΚ ψάχνεται για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς της. Το συμβόλαιο του Λόπες λήγει το 2022, ο Ινσούα τελείωσε και η Ένωση έχει πλέον ως δεύτερη λύση τον Μιτάι. Δεν αποκλείεται να παίξει η περίπτωση του Φράνκο Φεράρι, παρότι ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Μάλιστα ο Μπέος έβαλε μπάι άουτ 200.000 Ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... Γκιλιέρμε λόγω Άρσεναλ - Έξαλλος με Κάναντι ο Σπανός - "Πάγωσε" τις υπογραφές ο Αλαφούζος

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags