Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας – Κώστας Μανωλάς: Μεγάλη ανατροπή με Μανωλά στην Εθνική - Χαμός με τον Φαν’τ Σιπ
| 2021-03-15 22:45:00

Μεγάλη ανατροπή με Μανωλά στην Εθνική - Χαμός με τον Φαν’τ Σιπ - Αυτός του "άλλαξε" γνώμη!

Sportdog Team
Μεγάλη ανατροπή με Μανωλά στην Εθνική - Χαμός με τον Φαν’τ Σιπ - Αυτός του "άλλαξε" γνώμη!

Χοντρό παρασκήνιο για τον Έλληνα άσο και όσα έγιναν τα τελευταία 24ωρα. Τι είπε στον Ολλανδό προπονητή, γιατί θεωρεί πως τον... εξέθεσε και ποιος τον έπεισε να μη γυρίσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Εθνική Ελλάδας – Κώστας Μανωλάς: Από την περασμένη Παρασκευή έχει γίνει ιδιαίτερος ντόρος σχετικά με την υπόθεση των Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλου σχετικά με το «όχι» που είπαν στον Τζον Φαν Σιπ!

Του Ηλία Λιβάνιου

Σίγουρα αυτό είναι ένα σημαντικό σκέλος του ρεπορτάζ, ωστόσο δεν είναι... ολοκληρωμένη, καθώς υπήρξε ανατροπή! Η μάλλον δεν είναι ολοκληρωμένη όσον αφορά τον έναν από τους δύο Έλληνες πρώην διεθνείς σούπερ σταρ.

Αναφερόμαστε στον Κώστα Μανωλά, ο οποίος προέβη σε μια σχετικά... άκομψη κίνηση! Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως δεν τήρησε όσα είχε πει στον Ολλανδό τεχνικό σε πρώτη φάση. Πιο συγκεκριμένα ο άσος της Νάπολι είχε δώσει την συγκατάθεση του για να βρεθεί στις κλήσεις της Γαλανόλευκης, ωστόσο στην πορεία... αθέτησε τα λεγόμενα του, παρότι υπολογιζόταν κανονικά για όλη την προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Εκ του αποτελέσματος, ο Κώστας Μανωλάς, αφού έκανε πρώτα ένα ταξίδι... αστραπή στην Ελλάδα, αποφάσισε να επικοινωνήσει ξανά με τους υπεύθυνους της Εθνικής Ελλάδος, ενημερώνοντας τους ότι δεν θα ενισχύσει στο προσεχές διάστημα τη χώρα μας με τις υπηρεσίες του.

Μάλιστα, πιστεύεται ότι ο έμπειρος στόπερ ήρθε σε επικοινωνία με άτομα της εμπιστοσύνης του, οι οποίοι τον προέτρεψαν να μετατρέψει το «ναι» σε «όχι», από τη στιγμή που είχε να κληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Εθνική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη για Μανωλά: Τότε γυρίζει στον Ολυμπιακό - "Τέλος" Έλληνας άσος από ΠΑΟΚ λόγω Γκαρσία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags