Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όνομα-βόμβα από Ολυμπιακό μπαίνει την ΕΠΟ
| 2021-03-16 18:12:00

Όνομα-βόμβα από Ολυμπιακό μπαίνει την ΕΠΟ - Η πρώτη κίνηση… Μαρινάκη - Θα γίνει... χαμός!

Sportdog Team
Όνομα-βόμβα από Ολυμπιακό μπαίνει την ΕΠΟ - Η πρώτη κίνηση… Μαρινάκη - Θα γίνει... χαμός!

Ποιος πρώην "Ερυθρόλευκος" παίρνει θέση στην Ομοσπονδία; Χοντρό παρασκήνιο με τις... πιέσεις στην ΑΕΚ και την πρόταση που καταθέτουν οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Μπάσιμο Ολυμπιακού και για το ΔΣ της ΕΠΟ. Η διοίκηση Μαρινάκη στήριξε από την αρχή την υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ομάδας του 2004... εκθρόνισε τον Σταύρο Ψαρόπουλο που ήταν ο εκλεκτός της ΑΕΚ.

Του Ηλία Λιβάνιου

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μένουν μόνο στο θέμα του προέδρου. Πριν από λίγο κατέθεσε υποψηφιότητα για μέλος του συμβουλίου της ΕΠΟ ο Γιώργος Ανατολάκης. Για να προβεί σε αυτήν την κίνηση σημαίνει ότι έχει πάρει εγγυήσεις πως θα εκλεγεί.

Τις τελευταίες ημέρες η κυβέρνηση πιέζει την ΑΕΚ να παραχωρήσει 2 θέσεις του συμβουλίου, προκειμένου να τις καταλάβουν πρόσωπα που θα υποδείξει ο Ολυμπιακός. Ένα απ’ αυτά λοιπόν αναμένεται να είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γ. Ανατολάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Ανατολάκης ήταν μέλος της Εθνικής Ελλάδας από το 1996 μέχρι το 2007, έχοντας συνολικά καταγράψει 22 συμμετοχές.

Το ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 1996, στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Πορτογαλίας, όταν υπό τις οδηγίες του Κώστα Πολυχρονίου αντικατέστησε στο δεύτερο ημίχρονο τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Όσον αφορά τη συλλογική του πορεία, υπηρέτησε τρεις ομάδες. Τον Ηρακλή, τον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, κατακτώντας με την ομάδα του Πειραιά 10 πρωταθλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε γίνει και βουλευτής με το ΛΑΟΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έκπληξη τα Γιάννινα - Για αυτό πήρε πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός - Φαβορί για τελικό Κυπέλλου οι..."!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags