Facebook Pixel Σωτήρης Νίνης: Τρελή εξέλιξη για Νίνη - Έτοιμος να επιστρέψει σε top επίπεδο
| 2021-03-16 20:00:00

Τρελή εξέλιξη για Νίνη - Επιστρέψει σε top επίπεδο - Στη λίστα δύο μεγάλων ελληνικών ομάδων!

Sportdog Team
Τρελή εξέλιξη για Νίνη - Επιστρέψει σε top επίπεδο - Στη λίστα δύο μεγάλων ελληνικών ομάδων!

Το συμβόλαιό του με τον Βόλο και το μανατζερικό γραφείο που ήδη έχει πολύ καλές σχέσεις και… πελάτες σε ομάδα του Big-4. Θα καταφέρει να επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν πριν μερικά χρόνια;

Σωτήρης Νίνης: Ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε τόσο ελπιδοφόρα την καριέρα του και ο οποίος μόλις στα 30 του χρόνια, αναζητούσε την επανεκκίνηση. Μια επανεκκίνηση που τελικά την έκανε και με το παραπάνω στον ΝΠΣ Βόλο.

Του Χρήστου Δημόπουλου

Ο πρώην διεθνής χαφ έχει ξεχωρίσει με τη φανέλα των Θεσσαλών και παρότι μετράει μόλις 1 ασίστ, έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας του. Ειδικά μετά την αποχώρηση του Ουάρντα, ο Νίνης πήρε τα ηνία επιτελικά.

Πάμε τώρα όμως στο… ζουμερό κομμάτι της υπόθεσης. Το συμβόλαιο του 30χρόνου άσου εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Ο Βόλος προφανώς θα ήθελε να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του, ωστόσο κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν κρίνεται. Κι αυτό, καθώς ο παίκτης έχει ήδη προταθεί σε ομάδες της πρώτης βαθμίδας.

Συγκεκριμένα το όνομα του Νίνη έχει μπει στο μπλοκάκι των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, με τις δύο ομάδες να μην είναι, εκ των προτέρων, αδιάφορες. Κάθε άλλο. Δεν έχουν μετουσιωθεί ακόμα οι σκέψεις τους σε κάτι πιο σοβαρό, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Σημειώνεται, ότι ο Σωτήρης Νίνης μανατζερικά ανήκει στην Prosport International του Πασχάλη Τουντούρη, η οποία ήδη έχει σχέσεις με τον Παναθηναϊκό. Καθώς στο ίδιο γραφείο υπάγονται εξίσου οι «πράσινοι» Χατζηγιοβάνης, Αλεξανδρόπουλος και ο νεαρός Καραγιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερά νέα για Παναθηναϊκό - Μπαίνουν ΤΡΕΛΑ λεφτά στην ΠΑΕ - Έρχεται... απογείωση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags