Facebook Pixel Super League2: "Σοκ" για Εργοτέλη - "Καλπάζει" η Ξάνθη για την άνοδο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-17 19:03:00

"Σοκ" για Εργοτέλη - "Καλπάζει" η Ξάνθη για την άνοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Σοκ" για Εργοτέλη - "Καλπάζει" η Ξάνθη για την άνοδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ακρίτες πέτυχαν τη νίκη της ημέρας στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" σημείωσαν την πρώτη τους ήττα

Super League2: Συνεχίστηκε την Τετάρτη η Super League 2 με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική. Μεγάλη κερδισμένη ήταν η Ξάνθη που κατάφερε και κέρδισε τον Λεβαδειακό με 1-0, μειώνοντας τη διαφορά από την κορυφή στο -2. Παράλληλα ο Εργοτέλης... αυτοκτόνησε μιας και ηττήθηκε με 0-1 από τα Χανιά στο ντέρμπι της Κρήτης. Στα άλλα παιχνίδια ΑΕ Καραϊσκάκης και Παναχαϊκή έμειναν στο 0-0, ενώ η Δόξα Δράμας επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με 1-0 τα Τρίκαλα.

Στον τελευταίο χρονικά αγώνα οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ επικράτησαν με 1-0 της Λιβαδειάς και συνέχισαν το αήττητο σερί τους για 5ο παιχνίδι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση μπήκε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι με τον Στογιάνοβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Έμπερτ, όμως πήρε το... ριμπάουντ και έκανε το 1-0. Η ομάδα του Τζουζέπε Σανίνο πίεσε στο 2ο μέρος, έψαξε την ισοφάριση, αλλά το μόνο αξιοσημείωτο ήταν η ένταση που σημειώθηκε στον πάγκο της, με συνεργάτη του Ιταλού τεχνικού να αποβάλλεται για διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή της αναμέτρησης. Πλέον η Ξάνθη είναι στους 26 βαθμούς, όσους και ο Διαγόρας, έναν λιγότερο από τον Λεβαδειακό και δύο από τους πρωτοπόρους Εργοτέλη και Ιωνικό. 

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τζούρμαν, Τ. Παπάζογλου, Γκαρσία, Πέτροβιτς, Δημούτσος, Σιατραβάνης, Θυμιάνης, Τάτος (29′ Μυστακίδης), Σχρόιγεν, Έμπερτ.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος, Τζημόπουλος, Μύγας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Κονέ, Πολέτο, Μπιανκόνι.

Στο ντέρμπι της Κρήτης τα Χανιά κατάφεραν και διέκοψαν το αήττητο σερί του Εργοτέλη κερδίζοντας με 1-0, με γκολ του Δημητριάδη στο 90+3'. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως δεν μπορούσαν να νικήσουν τον Κουτζαβασίλη. Έτσι, τα Χανιά έφτασαν τους 21 βαθμούς και... σκαρφάλωσαν στην 6η θέση, ενώ ο Εργοτέλης παρέμεινε στους 28, αλλά παραμένει πρώτος στη βαθμολογία.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ποζατζίδης (80′ Αλεξάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Αμπντουλαχί (55′ Τσέλιος), Μπουτσάκης (80′ Σερβιλάκης), Μανουσάκης, Κωστανάσιος (75′ Πατρινός), Κόνραντ (55′ Μπουρσέλης).

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (46′ Αναστασόπουλος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (65′ Δημητριάδης), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός (57′ Μασένα), Διαμαντόπουλος.

Συνεχίζεται η αγωνιστική... καθίζηση για την Παναχαϊκή ,μιας και δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον ΑΕ Καραϊσκάκη μένοντας στο 0-0. Οι Αχαιοί για ακόμα μια αναμέτρηση δεν μπορούσαν να πετύχουν γκολ, με τους Αρτινούς να παίρνουν βαθμό μετά από σχεδόν ένα μήνα. Την ίδια ώρα, το «buzzer-beater» των Χανίων του πρώην προπονητή της, Νίκου Παπαδόπουλου, στο τοπικό ντέρμπι με τον Εργοτέλη, είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του coach Παρασκευόπουλου να υποχωρήσει 7η θέση, μένοντας στους 19 βαθμούς και καλείται να… συνέλθει σύντομα για να μη χάσει οριστικά το τρένο των play-offs.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Χουάντερσον, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Λόβριτς (87′ Μπρέμπος), Δερμιτζάκης, Ναζίμ, Ρούνεϊ (78′ Μαύρου), Μαραθωνίτης (59′ Δεινόπαπας), Δούμτσιος.

Παναχαϊκή (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Τσερούτι (62′ Πάνος), Πλιάτσικας, Πατάπης, Μουστακόπουλος (71′ Κόκας), Μπρους (81′ Γιούσης), Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Σταμόπουλος, Αραβίδης (62′ Κουσκουνάς).

Τέλος η Δόξα Δράμας χάρι στο γκολ του Αγγελόπουλου από το 2' κατάφερε και πήρε τη νίκη με 1-0 επί των Τρικάλων μετά από αρνητικό σερί πέντε αγώνων. Πλέον, η Δόξα βρίσκεται στους 14 βαθμούς και με το ματς που χρωστάει κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας μπορεί να πλησιάσει στο -4 από την 6η θέση. Έναν βαθμό περισσότερο τα Τρίκαλα που αγνοούν τη νίκη εδώ και εννέα αναμετρήσεις!

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Μπολάκης, Παπαργυρίου (86′ Παρασκευάς), Αγγελόπουλος, Κουκόλης (25′ Νιμπά), Μαρινάκης, Βάντερσον (86′ Φυτόπουλος), Άντερσον, Μπαράνκο (66′ Μενσά), Χάμοντ, Κουτσιανικούλης.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Σκόνδρας (67′ Σιλβάνο), Ευθυμίου, Παπαγεωργίου, Πέλκας (46′ Σταματής), Κεχαγιάς, Ελευθεριάδης (83′ Στεφανίδης), Νιάρος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης Αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Super League 2:

 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags