Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του το τελευταίο διάστημα, παρά το γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου τον θέλει «πρωθυπουργό» του ποδοσφαίρου!

Του Ηλία Λιβάνιου

Όλα ξεκίνησαν σχετικά με τα όσα έγιναν σε ψηφοφορία για τις τροπολογίες υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, αναγκάζοντας τον να κάνει διορθωτική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα εσωτερικά του ποδοσφαίρου, ο «Ζαγόρ» δέχεται… ασφυκτική πίεση σχετικά με την προεδρία της ΕΠΟ και τον ρόλο που πραγματικά θα έχει, καθώς διάφορα ΜΜΕ του ασκούν δριμεία κριτική, χωρίς να έχει εκλεγεί ακόμα στην προεδρία της ΕΠΟ. Στην εξίσωση βάλτε και το γεγονός ότι απέκτησε και αντίπαλο, ενώ άπαντες έλεγαν πως θα ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Βαγγέλη Γραμμένο. Την πολυπόθητη καρέκλα διεκδικεί πλέον και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας Κωνσταντίνος Νίκας. Το όνομα του μπορεί να μην σας λέει τίποτα (είναι δικαστικός υπάλληλος), αλλά έχοντας την στήριξη της ΑΕΚ θα κάνει περίπατο στις εκλογές, αν ο Ζαγοράκης δεν ρίξει μπόλικο νερό στο κρασί του.

Ο Ευρωβουλευτής ήθελε να έχει δύο «δικούς» στο συμβούλιο, αλλά η κυβέρνηση ξαφνικά κατέβασε μία τετράδα υποψηφίων από την Ομάδα του 2004 και συγκεκριμένα τους Χαριστέα, Δ. Παπαδόπουλο, Καφέ και Σεϊτάριδη. Η ΑΕΚ δεν... μασάει από ονόματα και θέλει στο ΔΣ της ΕΠΟ να εκλεγούν πρόσωπα που θα τους ελέγχει. Και τώρα ο Ζαγοράκης έχει δύο δρόμους να ακολουθήσει: Ο πρώτος είναι να βάλει κάτω το κεφάλι και να εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΟ, χωρίς να έχει «δικούς» του στο Πάρκο Γουδί. Και ο δεύτερος να αποσύρει την υποψηφιότητα του. Ηδη μάλιστα το σκέφτεται σοβαρά..