Facebook Pixel Εθνική Ελλάδος: Σούπερ μετακίνηση από διεθνή Έλληνα άσο
| 2021-03-18 13:00:00

Deal 20 εκατομμυρίων ευρώ που θα… ξεσηκώσει την Ευρώπη - Έλληνας άσος πάει σε κορυφαία ομάδα!

του Νίκου Στεργίου
Deal 20 εκατομμυρίων ευρώ που θα… ξεσηκώσει την Ευρώπη - Έλληνας άσος πάει σε κορυφαία ομάδα!

"Βουίζει η πιάτσα" για τη μεταγραφή που θα προκαλέσει ντόρο. Μετά από το πέρασμά του από τη Superleague και το... άλμα στο εξωτερικό, ετοιμάζεται τώρα για την καθιέρωση στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Εθνική Ελλάδος: Δεν είναι πρωτόγνωρο για τον Βλαχοδήμο το να βρίσκεται στα ρεπορτάζ κάποιας μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας, αλλά αυτή τη φορά το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι σοβαρό. Οι Γερμανοί γράφουν πως ο Έλληνας διεθνής αποτελεί την πρώτη επιλογή της Ντόρτμουντ για τον "άσσο" και η μετακίνησή του από τη Μπενφίκα στην ομάδα της Βεστφαλίας φαντάζει πολύ πιθανή.

Τα γερμανικά ρεπορτάζ επισημαίνουν και λεπτομέρειες του πιθανού deal, εκτιμώντας ότι η μεταγραφή του Βλαχοδήμου θα κοστίσει στη Ντόρτμουντ ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ.

Εντούτοις, καλά ενημερωμένες υποστηρίζουν ότι η συμφωνία είναι πιθανό να κλείσει με λιγότερα χρήματα, κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι ο "Ody" έχει δει τις μετοχές του να πέφτουν το τελευταίο διάστημα. Αιτία το ότι έχασε τη θέση του βασικού στη Μπενφίκα, με τον Ζόρζε Ζεσούς να προτιμά τον Έλτον Λέιτε στα τελευταία ματς.

Αυτό λίγο ενδιαφέρει τη Ντόρτμουντ από τη στιγμή που ο νέος τεχνικός της, Μάρκο Ρόζε, έχει αποφασίσει να επενδύσει στον Βλαχοδήμο. Ίσα ίσα που ευνοεί τους Βεστφαλούς, μιας και μειώνει τα διαπραγματευτικά ατού της Μπενφίκα και ρίχνει το κόστος για την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα.

Σε κάθε περίπτωση, είτε με 20 εκατομμύρια είτε με λιγότερα, μικρή σημασία έχει. Το σημαντικό είναι πως ο Βλαχοδήμος φαίνεται έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μια "χρυσή" ευκαιρία από μια εκ των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων. Ειδικά από τη στιγμή που ο Ζεσούς δεν τον αντιμετωπίζει ως το νούμερο 1 τα γκολπόστ της Μπενφίκα, μια αλλαγή περιβάλλοντος θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές.

ΔIABAΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξύλο" Μαρινάκη-Μελισσανίδη! Μάχη παρασκηνίου για Ολυμπιακό-ΑΕΚ - Παρέμβαση Μητσοτάκη;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags