Facebook Pixel Γιάννης Αλαφούζος - Βαγγέλης Μαρινάκης: Απασφάλισε ο Αλαφούζος, κίνηση ματ με TOP όνομα - Κόντρα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Συμφωνεί ο Μαρινάκης!
| 2021-03-19 20:30:00

Απασφάλισε ο Αλαφούζος, κίνηση ματ με TOP όνομα - Κόντρα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Συμφωνεί ο Μαρινάκης!

Απασφάλισε ο Αλαφούζος, κίνηση ματ με TOP όνομα - Κόντρα με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Συμφωνεί ο Μαρινάκης!

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού βγαίνει μπροστά και είναι αποφασισμένος να... καθαρίσει. Γιατί υπάρχει μεγάλη διαφωνία με Σαββίδη-Μαρινάκη και σε ποιο σημείο συμφωνεί ο Ολυμπιακός. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog!

Γιάννης Αλαφούζος - Βαγγέλης Μαρινάκης: Τα μεγαλοστελέχη της UEFA έχουν πλήρη επίγνωση των όσων γίνονται στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς λαμβάνουν ενημέρωση σε καθημερινό επίπεδο. Μάλιστα, τη δεδομένη χρονική στιγμή το νο1 ζήτημα που απασχολεί την ατζέντα τους είναι αρχαιρεσίες που έχουν οριστεί να διεξαχθούν σε μία εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 27 Μαρτίου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στις «μάχες» που δίνονται για την ΕΠΟ ακολουθεί μια... μοναχική διαδρομή, καθώς δεν έχει επαφές με προέδρους ΕΠΣ. Κάτι που δεν ίσχυσε σχετικά με την προεδρία της Λίγκας όταν είχε συμμαχήσει με τους Δικέφαλους για να αναδείξει ως πρόεδρο της τον εκλεκτό του, Λ. Μπουτσικάρη.

 

 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το τελευταίο δεκαήμερο έχει γίνει ιδιαίτερα κινητικός και ασχολείται ενεργά με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Αλαφούζος... απασφάλισε και χρησιμοποιεί τις διασυνδέσεις που έχει στο Μέγαρο Μαξίμου για να εκλεγεί διοίκηση κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ. Και εδώ που τα λέμε αυτό είναι και το σωστό. Στο ΔΣ της ομοσπονδίας πρέπει να συμμετέχουν εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Αυτή είναι και η επιδίωξη του Βαγγέλη Μαρινάκη...

Προωθεί την Μπαλωμένου, ταύτιση με την κυβέρνηση

Ο Γ. Αλαφούζος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και για το άτομο που θα αναλάβει CEΟ στην ΕΠΟ. Πρόκειται για το μεγαλοστέλεχος που θα «τρέχει» σε καθημερινή βάση όλη την ομοσπονδία. Η επιλογή της αρέσκειας του είναι αυτή της Αθηνάς Μπαλωμένου, η οποία ήταν για αρκετά χρόνια το δεξί του χέρι στην ΠΑΕ.

Η έμπειρη δικηγόρος έχει εκπροσωπήσει τον Παναθηναϊκό στην Λίγκα και έχει συμμετάσχει και σε Επιτροπές της ΕΠΟ. Τη λύση Μπαλωμένου προωθεί και το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά ακόμα δεν έχει κριθεί κάτι. Την εισήγηση για τη θέση του CEO την κάνει ο πρόεδρος της  ομοσπονδία, δηλαδή ο Θ. Ζαγοράκης, αν είναι τελικά υποψήφιος.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν εντελώς άλλη γραμμή. Εχουν αποφασίσει ποιοι θα είναι οι σύμβουλοι που εκλεγούν. Οι έξι θα είναι της ΑΕΚ και οι πέντε του ΠΑΟΚ. Εχουν τον έλεγχο των Ενώσεων και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι έκλεισε το deal ο Αλαφούζος - Τον έκανε… Χατζηγιοβάνη - Τόσα του έδωσε και τους... πρόλαβε!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags