Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η Άρσεναλ "εκτόξευσε" τον Μαρτίνς - Έκανε "κλικ" σε κορυφαίες ομάδες
| 2021-03-20 16:15:00

Η Άρσεναλ "εκτόξευσε" τον Μαρτίνς - Έκανε "κλικ" σε κορυφαίες ομάδες - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη!

BoxtoBox
Η Άρσεναλ "εκτόξευσε" τον Μαρτίνς - Έκανε "κλικ" σε κορυφαίες ομάδες - Τρελά λεφτά από Μαρινάκη!

Ο Πορτογάλος θέλει να κάνει το... άλμα, όμως στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να τον "χρυσώσουν" για να μείνει στο Λιμάνι. Από πού τον... τσεκάρουν και τι θα γίνει το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Το... κακό με το να έχεις καλούς παίκτες και καλό προπονητή στην ομάδα σου είναι ότι αυτοί κεντρίζουν το ενδιαφέρον των άλλων που συχνά τους φλερτάρουν ασταμάτητα. Η νίκη επί της Άρσεναλ, έστω και χωρίς το αντίκρισμα της πρόκρισης στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, εκτόξευσε κι άλλο τις μετοχές του Πέδρο Μαρτίνς αφού ήρθε ως συνέχεια της περυσινής πρόκρισης επί των κανονιέρηδων.

Μαζί με τον Ολυμπιακό «ψήλωσε» ταυτόχρονα και ο ίδιος ο εξαιρετικός Πορτογάλος τεχνικός. Όταν υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους κανείς δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για το πως θα εξελιχθεί αυτή η συνεργασία. Ο Ολυμπιακός αποτέλεσε, ουσιαστικά, το πρώτο πολύ μεγάλο στοίχημα για τον 50χρονο τεχνικό. Ερχόμενος από μικρομεσαίες πορτογαλικές ομάδες ήταν λογικό να υπογράψει ένα αξιοπρεπές (450 χιλ.ετησίως δίχως τα μπόνους) αλλά δίχως τρελά λεφτά συμβόλαιο.

Πέρυσι, όταν έδωσε τα χέρια με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για νέο διετές συμβόλαιο, ο Μαρτίνς διπλασίασε τις φιξ αποδοχές (1 εκατ.ευρώ πια) οι οποίες με τη σειρά τους θα διπλασιαστούν ξανά (!) μετά την ευρωπαϊκή πορεία κι εφόσον γίνει το νταμπλ. Ναι, κοντά στα 2 εκατ.ευρώ θα πάρει ο Μαρτίνς και δεν υπάρχει ούτε ένας που να λέει ότι δεν τα αξίζει. Τα χρήματα που έχει πάρει τα έχει βγάλει προ πολλού στο υπερδιπλάσιο με τις ευρωπαϊκές πορείες, με την αναβάθμιση της χρηματιστηριακής αξίας του ρόστερ και τις πωλήσεις που έγιναν επί των ημερών του.

Ας επανέλθουμε ωστόσο στο βασικό μας θέμα. Όταν έχεις τους καλούς στην ομάδα σου θα τους φλερτάρουν έντονα. Και ο Μαρτίνς, ως γνωστόν, έχει... έρωτα για το αγγλικό πρωτάθλημα και έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι είναι όνειρό του να προπονήσει μια ομάδα στο «νησί». Η αγγλική αγορά είδε από κοντά την αξία του συγκεκριμένου προπονητή και είναι λογικό να έχει σημειωθεί το όνομά του σε αρκετά σημειωματάρια. Αν οι ομάδες στις οποίες έχει κάνει... κλικ θα κινηθούν ή θα διστάσουν από το κασέ του και φυσικά το buy out που υπάρχει στο συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι του 2022), μένει να το δούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπουδαίος ο Σωκράτης, αλλά ο Σεμέδο έχει την φινέτσα - "Καψούρα" στην Τουρκία για τον Φορτούνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags