Facebook Pixel Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον: Δεν σταματάει πουθενά η Σίτι - Νίκησε και Έβερτον και πάει φουλ για... quadruple (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-20 21:59:00

Δεν σταματάει πουθενά η Σίτι - Νίκησε και Έβερτον και πάει φουλ για... quadruple (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν σταματάει πουθενά η Σίτι - Νίκησε και Έβερτον και πάει φουλ για... quadruple (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε τα "ζαχαρωτά" στάθηκαν εμπόδιο για την αρμάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα που θέλει να γράψει... ιστορία στο Νησί

Μάντσεστερ Σίτι - Έβερτον: Μπορεί για 83 λεπτά τα "ζαχαρωτά" να ήλπιζαν σε μια πρόκριση κρατώντας το μηδέν στην άμυνά τους, όμως μέσα σε έξι λεπτά Γκουντογκάν (84') και Ντε Μπρόινε (90') έδωσε στους "Πολίτες" τη νίκη με 0-2 και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας . Οι πάικτες του Γκουαρντιόλα είναι σε τροχιά... quadruple μιας και είναι σίγουροοι Πρωταθλητές, περιμένουν την Τότεναμ στον τελικό του Λίγκ Καπ, ενώ θα αντιμετωπίσουν τη Ντόρτμουντ στα προημιτελικά του Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολεύονταν στη δημιουργία φάσεων μπροστά στα καρέ του Βιρτζίνια. Στην αρχή της επανάληψης ο Στέρλινγκ έχασε μεγάλη ευκαιρία όμως το πλασέ του, απέκρουσε ο γκολκίπερ των "ζαχαρωτών". Ο Άγγλος διεθνής αποχώρησε μετά από λίγο δίνοντας τη θέση του στον Κέβιν Ντε Μπρόινε, σε μια αλλαγή που άλλαξε τον αγώνα. Στο 84' ο Λαπορτ, μετά από ατομική ενέργεια σούταρε, ο Βιρτζίνια απέκρουσε ε τη μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι του, ήρθε ο Γκουντογκάν με κεφαλιά – ψαράκι έγραψε το 1-0. Στο 90' ο Βέλγος διεθνής με πολύ ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στέλνοντάς την στα ημιτελικά του Γουέμπλεϊ.

Νωρίτερα από το Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι η Σαουθάμπτον δεν βρήκε καμία αντίσταση και με δύο γκολ του Ρέντμοντ (45+1', 59'), αλλά και ένα του Τζενεπό (37'), που είχε ανοίξει το σκορ, κέρδισε ην Μπόρνμουθ με 0-3 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.




Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags