Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Άσος του Παναθηναϊκού… χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ - Γι' αυτό φεύγει - Ποιος "τελειώνει" στην Ένωση!
| 2021-03-21 10:00:00

Άσος του Παναθηναϊκού… χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ - Γι' αυτό φεύγει - Ποιος "τελειώνει" στην Ένωση!

Άσος του Παναθηναϊκού… χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ - Γι' αυτό φεύγει - Ποιος "τελειώνει" στην Ένωση!

"Σκούρο" το μέλλον του στο Τριφύλλι, παρότι ήδη έγιναν κάποιες επαφές με τη διοίκηση. Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό και ήδη οι μάνατζέρ του... ψάχνονται και σε άλλες ελληνικές ομάδες.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Νίκος Χριστογεώργος ήταν ένα project που πίστευαν πολύ στον Παναθηναϊκό. Με μπόι 1.93, ο 21χρονος είναι ένας τερματοφύλακας του οποίου το ταλέντο διέγνωσε πρώτος ο Παναγιώτης Μαλιαρίτσης. Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, ο κόουτς Μαλιαρίτσης ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων στο τιμ του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Ο υπεύθυνος, δηλαδή, για την ανταγωνιστική εκτόξευση του Σωκράτη Διούδη. Κλείνει η παρένθεση.

Το προηγούμενο διάστημα οι “πράσινοι” είχαν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη, με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας τους. Η οποία, παρεμπιπτόντως, λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Η διάσταση ωστόσο ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν εμφανής. Ο Χριστογεώργος θέλει να βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που θα αποκτήσει σιγά σιγά ρόλο, όμως σε αυτή τη φάση χώρος στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει. Ο Διούδης δεν μετακινείται, ο Ξενόπουλος ανανέωσε, ενώ από πίσω έρχεται και ο 19χρονος Χρήστος Χατζηγιαννάκης.

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί κάνουν κάπως αμφίβολο το μέλλον του Χριστογεώργου στο Κορωπί, γι' αυτό ήδη οι εκπρόσωποι του υψηλόσωμου γκολκίπερ έχουν αρχίσει να προτείνουν το όνομά του και αλλού. Μια από τις πόρτες που έχουν χτυπήσει είναι εκείνης της ΑΕΚ, που αρέσκεται σε project τύπου… Μπάρκα. Με παρόμοιο τρόπο είχε αποκτήσει προ ετών από τον Ατρόμητο και τον νυν τερματοφύλακα της Σέλιτκ, δείχνοντας τι πάει να πει επένδυση σε ένα νέο πρόσωπο.

Πάντως ακόμα και να υπέγραφε σε μια ομάδα σαν την Ένωση, το πιθανότερο για τον Χριστογεώργο θα ήταν να δοθεί κάπου δανεικός. Μιας και είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ ψάχνεται για βασικό τερματοφύλακα το καλοκαίρι, τη στιγμή που έχει ήδη στο ρόστερ της τους Αθανασιάδη και Τσιντώτα. Κοινό μυστικό ότι ο ένας, τουλάχιστον, θα… κουνήσει μαντήλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαφή ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου, εκεί θα υπογράψει - Ραντεβού για μεταγραφάρα στο Λιμάνι - "Σκούπα" Μπόλονι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags