ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός στο αμυντικό κομμάτι, έχοντας σε πολύ καλό βράδυ τους Ροντρίγκο, Ελ Καντουρί, Ζίβκοβιτς και Σβιντέρσκι. Πρωταγωνιστής ο Σέρβος που χρίστηκε σκόρερ δις.

Πασχαλάκης: Ο Έλληνας διεθνής κίπερ επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα μετά την σιωπηρή τιμωρία που είχε για τα όσα έγιναν μετά τη λήξη του ματς και στο γκολ που δέχθηκε από τον Ολιβέιρα δεν έφερε ευθύνη καθώς ήταν τετ α τετ, με τον Πορτογάλο να πλασάρει κάτω από τα πόδια του.
Ροντρίγκο: Κλήθηκε να καλύψει το κενό του αρχηγού του ΠΑΟΚ και παρότι αγωνιζόταν με κίτρινη κάρτα από το 17΄ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την πλευρά του έχοντας ένα σχετικά ήσυχο βράδυ. Στο επιθετικό κομμάτι χρεώνεται το 3-1, καθώς έκανε το κλέψιμο μοιράζοντας την μπάλα στον Κρίμεντσικ, ο οποίος με τη σειρά του την έδωσε στον Ζίβκοβιτς.

Ίνγκασον: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα σε ένα σχετικά ήσυχο βράδυ για την άμυνα του ΠΑΟΚ καθαρίζοντας φάσεις στο εναέριο κομμάτι. Πιάστηκε στον ύπνο με την κάθετη μπαλιά του Μάνταλου στον Ολιβέιρα στην λήξη του πρώτου μέρους.

Κρέσπο: Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και καθάρισε αρκετές φάσεις, ωστόσο και αυτός αιφνιδιάστηκε στην κάθετη μπαλιά του Μάνταλου στο γκολ της ΑΕΚ. Έπαιζε man to man τον Ανσαριφάρντ μέχρι να βγει αλλαγή.

Μπάμπα: Αρκετά καλό ματς από τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ στο αμυντικό κομμάτι, ενώ προσπάθησε να δώσει και βοήθειες στο επιθετικό σκέλος.

Αουγκούστο: Μάτωσε νωρίς άθελα του τον Μάνταλο και γενικά τήρησε τα αμυντικά του καθήκοντα σε ένα ματς που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα περιορίζοντας τα ατού της ΑΕΚ.

Σβαμπ: Δέχθηκε στο 22΄ κίτρινη κάρτα και θα λέγαμε ότι έκανε ένα μεστό ματς, κρατώντας την θέση του.



Ζίβκοβιτς: Έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του ΠΑΟΚ, σκοράροντας τόσο στο 3΄όσο και στο 89΄, δείχνοντας την κλάση του και βάζοντας ό,τι… έχασε με τον ΠΑΟΚ. Τρομερό ματς.

Ελ Καντουρί: Εάν δεν ήταν το VAR να του στερήσει την ασίστ στο ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ θα λέγαμε ότι θα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του δημιουργώντας αρκετά ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ και ενώ κρατούσε αρκετά καλά τη θέση του, ενώ είχε συμμετοχή και στο πρώτο γκολ. Αντικαταστάθηκε στο 87΄

Τζόλης: Εξαιρετικό ματς για ακόμη μια φορά από την μεγάλη έκπληξη του ΠΑΟΚ την φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Τζόλης μοίρασε την ασίστ στο 46΄στον Σβιντέρσκι, ενώ έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία λίγο αργότερα. Έφτασε τις 7 ασίστ και αντικαταστάθηκε από τον Μουργκ στο 68΄.

Σβιντέρσκι: Απέδειξε ότι όταν θέλει είναι killer. Έβαλε 2 γκολ, μέτρησε το ένα και ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το γκολ του να είναι μαχαιριά για την ΑΕΚ με το που μπήκαν οι δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος. Βγήκε στο 75΄ για να μπει ο Κριμέντσικ.

Οι αλλαγές:

Μουργκ: Πέρασε στη θέση του Τζόλη στο 68΄ για να κρατήσει μπάλα και αν και δεν φάνηκε ιδιαίτερα την έκανε την δουλειά του.

Κριμέντσικ: Μπήκε στο 75’ αντί του Σβιντέρσκι χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία λίγη ώρα αργότερα, για να εξιλεωθεί με την ασίστ στον Ζίβκοβιτς

Μιχαηλίδης: Μπήκε στο 87΄ και δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επαφή ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου, εκεί θα υπογράψει - Ραντεβού για μεταγραφάρα στο Λιμάνι - "Σκούπα" Μπόλονι!