Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Ξέσπασμα Βαρούχα για Τρίπολη - "Διέψευσε" σε όλα τον ΠΑΟΚ - Αδικήθηκε ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-21 23:27:00

Ξέσπασμα Βαρούχα για Τρίπολη - "Διέψευσε" σε όλα τον ΠΑΟΚ - Αδικήθηκε ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Βαρούχα για Τρίπολη - "Διέψευσε" σε όλα τον ΠΑΟΚ - Αδικήθηκε ο Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκάθαρος στην ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της πρώτης αγωνιστικής της Superleague. Γιατί δεν δικαιούνται να… φωνάζουν οι Θεσσαλονικείς;

Παναγιώτης Βαρούχας: Κανένα λάθος του διαιτητή δεν εντόπισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στο ντέρμπι της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ μπορεί να νίκησε με 3-1 την ΑΕΚ, όμως διαμαρτύρεται πολύ έντονα για τις αποφάσεις του ρέφερι από την

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Αθλητική Κυριακή για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, τόνισε πως οι αποφάσεις ήταν σωστές και λόγω του VAR. Στο 1-0 σχολίασε πως δεν υπάρχει οφσάιντ, ενώ για το ακυρωθέν γκολ των «ασπρόμαυρων» συμπλήρωσε πως σωστά δεν μέτρησε, αφού υπήρχε χέρι στο κοντρόλ του Ελ Καντουρί. Από εκεί και πέρα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει χέρι-πέναλτι στη φάση με τον Αουγούστο που ζήτησαν οι «κιτρινόμαυροι», ενώ και το γκολ της Ένωσης το χαρακτήρισε κανονικό, αφού δεν υπήρχε οφσάιντ με τις γραμμές.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, σημείωσε πως έγινε ένα μεγάλο λάθος. Συγκεκριμένα, για την κόκκινη του Λαλά, ανέφερε πως πήγε καθυστερημένα να μαρκάρει και όντως πάτησε τον αντίπαλό του, όμως δεν υπήρχε ούτε πρόθεση ούτε βαρβαρότητα. Θα έπρεπε να δείξει κίτρινη και όχι κόκκινη.

Τέλος, για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό, αρχικά αναρωτήθηκε πού ήταν και γιατί δεν τιμώρησε ο διαιτητής κανέναν με όσα έγιναν… εξωαγωνιστικά και το «μπάχαλο» με τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπήρχε κανένα πέναλτι ούτε για τη μία ούτε για την άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags