Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έκλεισε το deal - Πέφτουν οι υπογραφές εντός της ημέρας με Έλληνα άσο στον ΠΑΟ - Σούπερ λεφτά!
| 2021-03-22 12:36:00

Έκλεισε το deal - Πέφτουν οι υπογραφές εντός της ημέρας με Έλληνα άσο στον ΠΑΟ - Σούπερ λεφτά!

Έκλεισε το deal - Πέφτουν οι υπογραφές εντός της ημέρας με Έλληνα άσο στον ΠΑΟ - Σούπερ λεφτά!

Μετά την εξαιρετική προσφορά, πηγαίνει άμεσα στα γραφεία για να υπογράψει τη νέα συμφωνία του με το Τριφύλλι. Το θέμα θα κλείσει τις επόμενες ώρες.

Παναθηναϊκός: Αυτό που σας είχε προαναγγείλει τις προάλλες το Sportdog γίνεται, πλέον, πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες το απόγευμα της Δευτέρας (22/3) ο Αργύρης Καμπετσής θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το τελικό ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα, εκτός απροόπτου θα πέσουν και οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού με τους «πράσινους»!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Καμπετσής έχει συμφωνήσει προφορικά για νέο τριετές συμβόλαιο, που θα αυξήσει σημαντικά τις απολαβές του σε ένα ποσό άνω των 130 χιλ. ευρώ ετησίως. Πλησιάζοντας, έτσι, τα αντίστοιχα συμβόλαια των Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη.

Μέχρι τα μέσα της φετινής σεζόν ο 21χρονος στράικερ ήταν στο περιθώριο, ο Λάζλο Μπόλονι ωστόσο του έδωσε την ευκαιρία κι εκείνος από τότε μετρά 14 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags