Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σκάει μεγάλη βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Συμφωνία Αλαφούζου-Μαρινάκη!
| 2021-03-22 22:40:00

Σκάει μεγάλη βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ήρθαν τα πάνω-κάτω - Συμφωνία Αλαφούζου-Μαρινάκη!

Σκάει μεγάλη βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ήρθαν τα πάνω-κάτω - Συμφωνία Αλαφούζου-Μαρινάκη!

Τεράστια ανατροπή! Τινάζονται όλα στον αέρα και πλέον τίποτα δεν είναι σίγουρο για την... επόμενη ημέρα και την εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ΕΠΟ. Το sportdog.gr αποκαλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο υφυπουργός αθλητισμού Λ. Αυγενάκης ασχολείται ενεργά και δεν το κρύβει με το «άνοιγμα» του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ ως προς την εκπροσώπηση των ομάδων. Βάσει της εκλογικής δύναμης των ΠΑΕ στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης της ομοσπονδίας, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα εκλέξουν και τους 11 συμβούλους που προέρχονται από τις ΕΠΣ.

Ο υφυπουργός ήθελε να πάρουν από μία καρέκλα τέσσερις διεθνείς της Εθνικής Ομάδας του 2004 και συγκεκριμένα οι Αγγελος Χαριστέας, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Παντελής Καφές. Τα... κουκιά δεν τους βγαίνουν και αναμένεται να τους «μαυρίσουν» οι εκπρόσωποι των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί αυτή την εξέλιξη και γι’ αυτό στο παρασκήνιο έχουν φουντώσει τα σενάρια ότι θα βρεθεί ένας τρόπος και θα αναβληθούν μέχρι νεωτέρας οι εκλογές. Κι αυτή είναι μία λύση που βρίσκει σύμφωνους τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο που δεν έχουν καθοριστική επιρροή στις ΕΠΣ.

Πρόβλεψη: Η... πάσα στην κυβέρνηση σε ότι αφορά στην μετάθεση των εκλογών, μπορεί να δοθεί από μία κίνηση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Ηδη γίνεται μεγάλη έρευνα για τις εκλογές των ΕΠΣ και ίσως προκύψουν «λαβράκια» για τους δικαστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - "Παρέμβαση" της κυβέρνησης - Ρόλος κλειδί για ιδιοκτήτη του Big4

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags