Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ξέσπασμα από ξένο άσο - "Είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό"!
| 2021-03-22 23:34:00

Ξέσπασμα από ξένο άσο - "Είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό"!

Sportdog Team
Ξέσπασμα από ξένο άσο - "Είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό"!

"Καυστική" τοποθέτηση από ξένο ποδοσφαιριστή. Με ποιους τα έβαλε, γιατί τους κατηγορεί και τι σχέση έχουν οι Ερυθρόλευκοι;

Ολυμπιακός: Ο Ραφίνια μίλησε στο ESPN και εξαπέλυσε επίθεση στη διοίκηση της Φλαμένγκο εξαιτίας του "ναυαγίου" της μεταγραφής του στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος μπακ υποστήριξε πως έπεσε θύμα ενός πολιτικού πολέμου από τους διοικούντες, εκφράζοντας την άποψη ότι είναι ακόμα θυμωμένοι για την επιλογή του να φύγει από τη Φλαμένγκο και να μετακομίσει στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο έμπειρος αμυντικός παραδέχθηκε πως τα χρήματα ήταν η αιτία που επέλεξε να αφήσει τον εκ των σπουδαιότερων συλλόγων της Βραζιλίας και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον λόγο που δεν γύρισε στη Φλαμένγκο: «Ο προπονητής με ήθελε, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος με ήθελαν, οι οπαδοί με ήθελαν. Στο οικονομικό είχαμε συμφωνήσει και το ξεκαθαρίζω, δεν ήταν πρόβλημα. Θα το επαναλάβω: χαμήλωσα τις απαιτήσεις μου για να γυρίσω στη Φλαμένγκο. Δέχτηκα να πάρω λεφτά το 2022. Όμως έπεσα θύμα ενός πολιτικού πολέμου. Κάποιοι είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι».

Για την επιλογή του να συνεχίσει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι: «Είχα μία προσφορά με τα τριπλάσια λεφτά από την αμοιβή μου στη Φλαμένγκο. Ήταν μία μοναδική περίπτωση. Έχω άλλα τέσσερα χρόνια καριέρας και δεν θα έβγαζα τόσα λεφτά. Δεν μπορώ να υποκριθώ και να πω ότι μπορούσα να τα αγνοήσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags