Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Αποκάλυψη Κούγια για χρηματοδότη Βόλου -"Έκλαιγε ο Μπεος" - Ατακάρες για ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, Μαρινάκη!
| 2021-03-24 11:25:00

Αποκάλυψη Κούγια για χρηματοδότη Βόλου -"Έκλαιγε ο Μπεος" - Ατακάρες για ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, Μαρινάκη!

του Νίκου Στεργίου
Αποκάλυψη Κούγια για χρηματοδότη Βόλου -"Έκλαιγε ο Μπεος" - Ατακάρες για ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, Μαρινάκη!

Ποιος είναι ο... απατεώνας ποδοσφαιριστής, πώς θα "σώσει" την ΑΕΛ και γιατί φοβάται τους διαιτητές. Συνέντευξη στο Sportdog για τη μάχη του φετινού πρωταθλήματος, την κόντρα του με τον Μπέο και τον χρηματοδότη του Βόλου.
 

Αλέξης Κούγιας: Για όλους και όλα μίλησε μια ακόμα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, σε συνέντευξή του στο sportdog.gr.

Αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΛ στα πλέι άουτ, στις πρωτοβουλίες που πήρε για να αναστρέψει αγωνιστικά την κατάσταση στην ομάδα, στην κόντρα του με τον Μπέο, ενώ αποκάλυψε γιατί o Ολυμπιακός πήρε φέτος τόσο εύκολα το πρωτάθλημα.

"Αυτός είναι απατεώνας-ποδοσφαιριστής - Με ποιους έκανα σχεδιασμό - Φοβάμαι τους..."

"Η ΑΕΛ δεν θα έχει πρόβλημα στα πλέι άουτ και για αυτό υπάρχει μία και μοναδική αιτία: Το γεγονός ότι διέβλεψα ότι με τους παίκτες που είχε επιλέξει ο Γρηγορίου αι είχαν μείνει όταν έφυγε, από τις δύο σεζόν που έκανε μεταγραφές εκείνος, ήταν βέβαιος ο υποβιβασμός. Αποφάσισα σταδιακά και με μεγάλο κόστος να τους διώξω. Άλλους τους αποζημίωσα και άλλους τους άφησα να κάνουν προσφυγή, όπως ο Τρούγιτς που είναι απατεώνας ποδοσφαιριστής και κακός χαρακτήρας. Τον άφησα απλήρωτο επίτηδες για να κάνει προσφυγή", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο γνωστός ποινικολόγος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Έπρεπε από τις αρχές Δεκέμβρη να κάνω τον σχεδιασμό της ομάδας μόνος μου μαζί με κάποιους φίλους-μάνατζερ, όπως ο Τσιρίλο, και ήρθαν παίκτες από Ουρουγουάη, Βολιβία, Γερμανία. Κρατήσαμε μόνο αυτούς που μπορούσαν να προσφέρουν, από την ημέρα που ήρθαν αυτοί οι παίκτες μας ισοφάρισε τελευταία στιγμή ο ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ μας κέρδισε εντελώς τυχαία, ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 85΄, κερδίσαμε εύκολα τον Παναιτωλικό, κερδίσαμε εύκολα στην Κρήτη και, τώρα, τον Απόλλωνα. Μπορούμε να τελειώσουμε τα πλέι άουτ και να έχουμε βελτιωμένη θέση στη βαθμολογία. Φοβάμαι μόνο τους διαιτητές στα δικά μας παιχνίδια αλλά και σε άλλων παιχνίδια, όπως η Λαμία, ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός".

"Ο Μαρινάκης τον έβγαλε από τη φυλακή - Πέθανε ο χρηματοδότης του Βόλου - Έκλαιγε και με παρακαλούσε ο Μπέος"

Τελικά, υπάρχει ανοιχτή κόντρα με τον Βόλο;

"Άλλη μια εμετική ανακοίνωση ενός ανθρώπου που δύο άνθρωποι τον έχουν ευεργετήσει και βρίσκεται εκτός φυλακών, και δείχνει τι ποιότητας άνθρωπος είναι. Ο Μαρινάκης τον έβγαλε από τη φυλακή με τις 300.000 ευρώ που του έδωσε για την εγγύηση, και ουδέποτε του επέστρεψε αυτά τα λεφτά. Κι εγώ που στην κυριολεξία λυπήθηκα τα παιδιά του όταν μπροστά στον Αποστόλη Γαλάτη και την Κασσιανή Μιχοπούλου και τον οδηγό του στο υπηρεσιακό όχημα του Δήμου, στο ΣΕΑ του Αλμυρού, στο 277ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας, έκλαιγε για να τον συγχωρήσω και να τον βοηθήσω στο δικαστήριο. Αν δεν τον βοηθούσα στο Εφετείο, το αδίκημα χαρακτηρίζεται απαγορευτικό στο να διεκδικήσει δημόσια αξιώματα και, ίσως, να ήταν ακόμα στη φυλακή. Δεν υπάρχει ομάδα Βόλος. Υπάρχει ομάδα Πίνδου-Κίτρους που ανήκει σε κάποιους που έκαναν δουλειές με την Αλβανία, που με σκάνδαλο της επετράπη να γίνει Βόλος και να παίζει σαν Βόλος στην κατηγορία αλλά χωρίς οπαδούς. Ξέρω καλά ποιος ήταν ο χρηματοδότης της ομάδας, που πριν από λίγο καιρό πέθανε. Είχαμε κάνει ραντεβού λίγο πριν πεθάνει, μπροστά τον Δημήτρη Κορρέ μου είχε πει ότι αυτός χρηματοδότησε την ομάδα και μπορούσε να την έχει. Ποιος Βόλος, λοιπόν; Αυτά είναι προσωπικές ανακοινώσεις του Μπέου". 

"Ο Ολυμπιακός Μαρτίνς ενώ ο ΠΑΟΚ Γκαρσία - Για αυτό πήρε εύκολα το πρωτάθλημα"

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το φετινό πρωτάθλημα και, κυρίως, για τις 5 πρώτες θέσεις. Γιατί κέρδισε τόσο εύκολα ο Ολυμπιακός τον τίτλο;

"Ο Ολυμπιακός φέτος, συγκριτικά με τους αντιπάλους του που διεκδικούσαν το πρωτάθλημα, τους κάνει να φαίνονται ως ερασιτεχνικά σωματεία σε οργάνωση, σε στελεχιακό δυναμικό, σε χρήματα που βάζει ο ιδιοκτήτης για το ρόστερ, σε χρήματα που βάζει ο ιδιοκτήτης στις υποδομές. Για αυτό φτάνει ψηλά στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια και έχει τόσο βαρύ όνομα. Αντικατέστησε τον Παναθηναϊκό του Βαρδινογιάννη, ο διάδοχος στην Ευρώπη είναι ο Ολυμπιακός. Ευτυχώς γιατί και για εμάς τους υπόλοιπους υπάρχει αυτή η πορεία κάθε χρόνο και έρχεται οικονομική ενίσχυση σε εμάς ενώ, παράλληλα, υπάρχει και ελπίδα για εμάς τις μικρότερες ΠΑΕ να βγουμε περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη.

Από τη μία υπάρχει ο Ολυμπιακός με Καρεμπέ, Μαρτίνς, Μοντεστό και τους μάνατζερ που συνεργάζεται και πουλάει πολύ ακριβά. Κι από την άλλη υπάρχει ο ΠΑΟΚ με τον Γκαγκάτση, τον Κυριάκο, τον Δούκα, τον Τεβεκέλη, τον Πουρλιοτόπουλο και τον Γκαρσία. Η ΑΕΚ πλέον έχει καταργήσει κάθε ποδοσφαιρικό περιβάλλον, όποιος σοβαρός άνθρωπος υπήρχε, έφυγε - Με τελευταίο τον Λυσσάνδρου. Και κάνουν κουμαντο, αν είναι δυνατόν, ο Μελισσανίδης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος που δεν έχουν σχέση με το άθλημα και τους ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται στις Ενώσεις. Τους ενδιαφέρει μόνο να ελεγχουν την ΕΠΟ. Ο Αλαφούζος έχει την πλάνη ότι με όποιον περνάει απέξω και γίνεται προπονητής, κάτι θα καταφέρει. Και εγκληματούν κατά της ιστορίας τού συλλόγου, με το να νομίζει ότι έτσι μπορεί να ανταγωνιστεί Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ ή, έστω, ακόμα και αυτή την ΑΕΚ. Ευχάριστη έκπληξη είναι ο Άρης που κάνει εκπληκτική πορεία φέτος, που καταφέρνει και κρατάει τους παίκτες και μην εκπλαγείτε με την τραγική εικόνα που έχουν οι άλλοι, να βρεθεί δεύτερος φέτος. Αξιοπρεπέστατη ομάδα αγωνιστικά, παρά τα όσα θρυλούνται στο παρασκήνιο". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Boύιξε η πιάτσα! Αυτόν αγοράζει ο Μαρινάκης από τον Κούγια - "Χρυσώνει" την ΑΕΛ ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags