Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Έπαιξε με Εθνική και τώρα... πάει για μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο - Δικαίωση Φαν’τ Σχιπ!
| 2021-03-26 17:40:00

Έπαιξε με Εθνική και τώρα... πάει για μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο - Δικαίωση Φαν’τ Σχιπ!

Έπαιξε με Εθνική και τώρα... πάει για μεταγραφή που θα προκαλέσει πάταγο - Δικαίωση Φαν’τ Σχιπ!

Γυρίζει από τα ματς και κλείνει τεράστιο deal με πάρα πολλά εκατομμύρια. Η Ελλάδα και ο Ολλανδός κόουτς τον... βοηθούν, καθώς στην ομάδα του έχει χάσει τη θέση βασικού.

Εθνική Ελλάδας: Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υπερασπίστηκε την εστία της Εθνικής στην ισοπαλία με την Ισπανία (1-1), όντας σταθερός κάτω από τα «γαλανόλευκα» γκολπόστ. Ο 26χρονος τερματοφύλακας μπορεί να έχει χάσει από τις αρχές Φλεβάρη τη θέση του βασικού στην Μπενφίκα, ωστόσο ο Τζον Φαν'τ Σχιπ τον εμπιστεύτηκε και τελικώς, δικαιώθηκε.

Ο άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του στην Πορτογαλία, όμως το όνομά του μόνο αδιάφορο δεν περνάει στην ευρωπαϊκή πιάτσα. Και μάλιστα σε κορυφαία clubs.

Όπως άλλωστε είχε αναφέρει η έγκυρη γερμανική εφημερίδα Bild στις αρχές Μαρτίου, ο «Όντι» βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της Ντόρτμουντ ενόψει καλοκαιριού! Για να συμφωνούσε σε τυχόν πώληση του ποδοσφαιριστή της, η Μπενφίκα θα αξίωνε ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ. Μην ξεχνάμε ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο στους «Αετούς» μέχρι το 2024, έχοντας υπογράψει πρόωρη επέκταση συμβολαίου το 2019!

Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την παρουσία του στην Εθνική ομάδα. Από τη στιγμή που στην Πορτογαλία δεν παίζει (έστω αυτή την περίοδο), οι καλές εμφανίσεις του με τη «γαλανόλευκη», μπορούν να του αυξήσουν τις μετοχές και αυτόματα τις... πιθανότητες για την επόμενη μεγάλη μεταγραφή!

Και για να είμαστε ειλικρινείς ο 26χρονος τερματοφύλακας αξίζει όσα έχει πετύχει, έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά γι’ αυτά. Από την περίοδο κιόλας που βρισκόταν στα «φυτώρια» της Στουτγκάρδης, μετέπειτα στον Παναθηναϊκό και κατόπιν φυσικά στην Μπενφίκα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" κόουτς από ομάδα του Big 4! "Βουίζει ο τόπος" για Γιαννίκη-Έτοιμο πλάνο για τη νέα σεζόν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags