Facebook Pixel Superleague: Βγήκαν "μαχαίρια" στη Superlegue - Άγριος καυγάς Αλαφούζου με Μπέο - Στον… αέρα το πρωτάθλημα!
| 2021-03-26 18:58:00

Βγήκαν "μαχαίρια" στη Superlegue - Άγριος καυγάς Αλαφούζου με Μπέο - Στον… αέρα το πρωτάθλημα!

Βγήκαν "μαχαίρια" στη Superlegue - Άγριος καυγάς Αλαφούζου με Μπέο - Στον… αέρα το πρωτάθλημα!

Ατάκες που προκάλεσαν ντόρο και μία... πρόβλεψη που θα συζητηθεί ενόψει της επόμενης σεζόν. Το "αφεντικό" του Παναθηναϊκού έχει αναλάβει πάντως ηγετικό ρόλο στη διοργανώτρια αρχή.
 

Superleague: Το ενδιαφέρον της COSMOTE TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος έχει δημιουργήσει αρκετές αλλαγές στα... συμφέροντα ιδιοκτητών ΠΑΕ στην Σούπερ Λιγκ!

Το συνδρομητικό  ενημέρωσε τον πρόεδρο του Συνεταιρισμό Λ. Μπουτσικάρη ότι θέλει την κεντρική διαχείριση του πρωταθλήματος. Κάτι που... παραδόξως έχει προκαλέσει εντάσεις στην Λίγκα.

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά, στην οποία δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τον Γιάννη Αλαφούζο με τον πρόεδρος του Βόλου να αναφέρει:

«Δεν αντέχουμε άλλο να υπάρχουν ομάδες που θα μένουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και θα παρακαλούν για να υπογράψουν την τελευταία ημέρα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Τελευταία φορά. Δεν αντέχουμε άλλο. Υπάρχουν ήδη τέσσερις ομάδες που έχουν κάνει συμβολαιογραφική πράξη για να προχωρήσουν ενωμένες. Να ξέρετε του χρόνου πρωτάθλημα έτσι δεν θα γίνει, θα πάμε στα δικαστήρια… Αν μπορούν οι μεγάλοι να το κάνουν μόνοι τους πρωτάθλημα».

Ο Γιάννης Αλαφούζος αντέδρασε και υποστήριξε: «Έτσι κύριε Μπέο. Εκβιάζουν οι τέσσερις ομάδες. Υπό απειλή και εκβιασμούς εγώ δεν συνεργάζομαι με κανέναν και ποτέ στη ζωή μου. Κύριε Μπέο, πήρατε 1.6 εκατ. από το στοίχημα με την ΚΥΑ, αλλά για αυτό δεν είπατε κάτι…».

Όπως και να έχει αναμένονται εξελίξεις στα τηλεοπτικά μέσα στον επόμενο μήνα, με την Cosmote και την NOVA να κοντράρονται στα... ίσα για την κεντρική διαχείριση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" κόουτς από ομάδα του Big 4! "Βουίζει ο τόπος" για Γιαννίκη-Έτοιμο πλάνο για τη νέα σεζόν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags