Εθνική Ελλάδας: Ένας από τους Έλληνες διεθνείς που δεν έχει δει τη χρονιά να εξελίσσεται όπως θα ήθελε είναι ο Δημήτρης Λημνιός!

Ο ίδιος έγινε κάτοικος Κολωνίας για χάρη της ομώνυμης ομάδας στις 21 Σεπτεμβρίου έναντι 3.3 εκατ. ευρώ και παρά τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τον ίδιο δεν έχει την ανάλογη συνέχεια. Εξάλλου, φέτος έχει αγωνιστεί σε μόλις 500΄, εκ των οποίων τα 90΄ ήταν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ και τα άλλα 90΄ σε αγώνα κυπέλλου της Κολωνίας.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη... χειρότερα αν σκεφτούμε το γεγονός ότι μέσα στο 2021 για το πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί συνολικά 4 φορές και πιο συγκεκριμένα μόλις 43΄. Κοινώς σε κανένα ως βασικός με την Κολωνία, η οποία είναι και φαβορί για υποβιβασμό. Όπως και να έχει, ο Φαν’τ Σχιπ του έδωσε χρόνο συμμετοχής τόσο με την Ισπανία όσο και με την Ονδούρα, θέλοντας να τον έχει όσο το δυνατόν περισσότερο σε εγρήγορση καθώς είναι ένας παίκτης που πιστεύει ιδιαίτερα.

Παρόλα αυτά ο Λημνιός και στα δύο ματς δεν κατάφερε να ξεχωρίσει ιδιαίτερα και όλα δείχνουν ότι με αυτές τις δύο εμφανίσεις θα χάσει την θέση του στην βασική ενδεκάδα για το ματς με την Γεωργία.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει ξεκινήσει ως βασικός σε όλα τα επίσημα ματς της Εθνικής επί Φαν’τ Σχιπ από το ματς με την Ιταλία και έπειτα, ενώ τα μόνα ματς που έχει αγωνιστεί ουσιαστικά ένα ημίχρονο ήταν τα φιλικά με Ονδούρα και Κύπρο, αλλά και το ματς με την Ισπανία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπουμ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Φέρνει παιχταρά που αποθέωσε η Τούμπα - Θα τρελαθουν στον ΠΑΟΚ