Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Δεν κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό - Καλοφόρετο το... παλτό - Κατάντια για τον Πρίγιοβιτς"!
| 2021-03-29 12:55:00

"Δεν κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό - Καλοφόρετο το... παλτό - Κατάντια για τον Πρίγιοβιτς"!

του Γιώργου Κτενά
"Δεν κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό - Καλοφόρετο το... παλτό - Κατάντια για τον Πρίγιοβιτς"!

Σκληρές ατάκες για παίκτη που θέλουν οι Πειραιώτες και τον Σέρβο. Γιατί... δεν κάνει για τους πρωταθλητές και πώς εξελίσσεται η καριέρα του «Πρίγιο» στην Αλ Ιτιχάντ
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Στην περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, που φαίνεται ότι απασχολεί ξανά τους Πειραιώτες, αλλά και σε εκείνη του Πρίγιοβιτς για τον Δικέφαλο, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο βαθύς γνώστης τού ποδοσφαίρου στον αραβικό κόσμο, Δημήτρης Σιώρης.

"Δεν κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό - Καλοφόρετο το παλτό - Έχει μείνει πίσω"

"Φέτος έχει 11 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ, αλλά είναι μονίμως τραυματίας - Και στην Τουρκία που πήγε για να βρει το πρόβλημα, δεν φαίνεται ότι κατάφερε να πάρει απαντήσεις. Οι οπαδοί, πάντως, αναρωτιούνται αν είναι όντως τραυματίας ή δεν παίζει επειδή υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Δ. Σιώρης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Δεν έχω δει κάτι στον αραβικό Τύπο για τον Ολυμπιακό, δεν γράφουν τίποτα αν μένει ή φεύγει. Αλλά αναρωτιούνται για το μέλλον του οι οπαδοί. Όχι γιατί δεν έχει λεφτά η ομάδα, αλλά γιατί δεν θέλουν να τα δώσουν. Να φανταστείς ότι τώρα, μετά από τόσο καιρό, πληρώνουν τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς". 

Μπορεί αν έρθει να γίνει βασικός στον Ολυμπιακό; Αφήνει εκτός Βαλμπουενά, Μασούρα, Φορτούνη για να παίξει εκείνος;

"Παίζει βασικός αλλά δεν νομίζω ότι κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Έχει μείνει πίσω τα χρόνια που είναι στη Σαουδική Αραβία, δεν κάνει τη διαφορα ούτε εδώ πια. Όταν μου είπες ότι ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, σκέφτηκα "Καλοφόρετο το παλτό". Δεν είναι πολύ διαφορετικός από την εικόνα που θυμούνται οι Έλληνες οπαδοί όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ".

"Θα τον έβαζα με Αραμπί - Κατάντια ο Πρίγιοβιτς - Δεν εκτελεί ούτε τα πέναλτι"

Με ποιους παίκτες ταιριάζει στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Θα τον έβαζα στα άκρα, με έναν καλό φορ μπροστά του όπως είναι ο Αραμπί. Ίσως να παίξει δεξιά, αν και στην Αλ Ιτιχάντ έπαιζε αριστερά και κάποιες φορές κορυφή έπαιζε ο Πρίγιοβιτς". 

Θέλεις να κλείσουμε με δύο λόγια για τον Πρίγιοβιτς; Γιατί είναι, ξανά, το όνομά του στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ. 

"Ο Πρίγιοβιτς δεν τραβάει στην Αλ Ιτιχάντ. Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος πήρε ο Ρομαρίνιο την εκτέλεση πέναλτι, πήγε στο δοκάρι και ο Πρίγιοβιτς στην επαναφορά την έστειλε άουτ - Εκεί σκέφτηκα τι κατάντια είναι αυτή; Φέτος έχει 6 γκολ, σε κάποια παιχνίδια δεν έπαιζε βασικός, αλλά γενικά δεν είναι ο killer που θυμόμαστε στον ΠΑΟΚ - Δεν τον αφήνουν να εκτελέσει τα ούτε τα πέναλτι".   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπουμ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Φέρνει παιχταρά που αποθέωσε η Τούμπα - Θα τρελαθουν στον ΠΑΟΚ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags