Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Ηχηρή απάντηση Σαββίδη - Πρώτη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ - Τι έγινε με Μελισσανίδη
| 2021-03-29 16:45:00

Ηχηρή απάντηση Σαββίδη - Πρώτη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ - Τι έγινε με Μελισσανίδη

Ηχηρή απάντηση Σαββίδη - Πρώτη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ - Τι έγινε με Μελισσανίδη

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Μπορεί στο Δικέφαλο να μην... φώναξαν δυνατά για τις εκλογές της ΕΠΟ, όμως η νίκη τους είναι τεράστια.

Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Το μπλοκ ΑΕΚ – ΠΑΟΚ είναι πανίσχυρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στις εκλογές της ΕΠΟ, παρότι είχε απέναντι του τον υφυπουργό αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.  

Στην καταμέτρηση των ψήφων βγαίνει όμως ένα συμπέρασμα που δεν αμφισβητείται από κανέναν. Η πρώτη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο σε ότι αφορά στον έλεγχο των ΕΠΣ, είναι ο Δικέφαλος του Βορρά.

Από τους 11 συμβούλους της ΕΠΟ, οι «εκλεκτοί» του ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη εξάδα στην σχετική λίστα της ψηφοφορίας. Αυτός που μπήκε σφήνα είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθήνας Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος προορίζεται και για αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ.

Οι του ΠΑΟΚ είναι οι Στέργιος Αντωνίου, Γιώργος Χατζησαρόγλου, Μάνος Γαβριηλίδης, Δημοσθένης Κουπτσίδης και Δημήτρης Μπουχλαριώτης.


Ας θυμηθούμε τις ψήφους που έλαβαν τα μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας:

-Στέργιος Αντωνίου με 63 ψήφους

-Παναγιώτης Δημητρίου με 59 ψήφους

-Γιώργος Χατζησαρόγλου με 54 ψήφους

-Μάνος Γαβριηλίδης με 53 ψήφους

-Δημοσθένης Κουπτσίδης με 52 ψήφους

-Δημήτρης Μπουχλαριώτης με 51 ψήφους

-Λεωνίδας Θωμαϊδης με 50 ψήφους

-Τάκης Παπαχρήστος με 50 ψήφους

-Κλέαρχος Τζαφέρης με 49 ψήφους

-Κυριάκος Φύτρας με 48 ψήφους

-Άγγελος Δανιήλ με 47 ψήφους

Την πρωτιά κατέλαβε ο Στέργιος Αντωνίου, τον οποίο δεν ψήφισαν μόλις πέντε εκλέκτορες (η ΕΠΣ Σάμου απείχε). Λέγεται πως είχε την στήριξη κάποιων κυβερνητικών στελεχών, καθώς είναι πολλά χρόνια μέλος της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα το 2007 ήταν υποψήφιος στις Εθνικές Εκλογές. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με πρώην κόουτς της ΑΕΚ μιλάει ο Σαββίδης - Έκλεισε τη συμφωνία ο Μαρινάκης - Έκπληξη Ζαγοράκη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags