Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανη ανατροπή με Αγουέρο - Έριξε... χυλόπιτα στη Μπαρτσελόνα - Παίρνει μαζί του τον Μέσι;
Ποδόσφαιρο
| 2021-03-29 20:17:00

Απίθανη ανατροπή με Αγουέρο - Έριξε... χυλόπιτα στη Μπαρτσελόνα - Παίρνει μαζί του τον Μέσι;

Sportdog Team
Απίθανη ανατροπή με Αγουέρο - Έριξε... χυλόπιτα στη Μπαρτσελόνα - Παίρνει μαζί του τον Μέσι;

Οι φήμες ήθελαν τον Αργεντινό άσο να μετακομίζει από τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μπαρτσελόνα, αλλά νέο ρεπορτάζ φέρνει τα... πάνω-κάτω στην υπόθεση!

Ο Σέρχιο Αγουέρο φέρεται να έχει απορρίψει την Μπαρτσελόνα για να πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με το "Todo Fichajes"!

Ο Αργεντινός επιθετικός πιθανότατα θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στη Μπαρτσελόνα, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να μπήκε "σφήνα" στην υπόθεση. Μάλιστα, το "Todo Fichajes" υποστηρίζει πως η προσφορά των Παριζιάνων είναι άκρως δελεαστική και ο Αγουέρο έχει ήδη πάρει την απόφασή του.

Η νέα τροπή που φαίνεται να παίρνει η υπόθεση ρίχνει ακόμα περισσότερο... λάδι φωτιά στις φήμες που θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να μετακομίζει κι αυτός από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν, αφού οι δύο παίκτες συνδέονται με στενή φιλία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags