Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το όνομα του Σοφιάν Φεγκουλί στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών
| 2021-03-30 12:05:00

Πετάει έξω τον Βαλμπουενά! Τον φέρνει με 3 εκατ. ο Μαρινάκης: "Τριπλέτα με Αραμπί-Φορτούνη"!

του Γιώργου Κτενά
Πετάει έξω τον Βαλμπουενά! Τον φέρνει με 3 εκατ. ο Μαρινάκης: "Τριπλέτα με Αραμπί-Φορτούνη"!

"Ποιοτικός παίκτης και εργαλείο στο γήπεδο". Ποιος είναι ο παίκτης που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς στον Πειραιά, πόσο θα κοστίσει, ποια τα χαρακτηρισιτκά και πώς θα χωρέσει στην 11αδα. Σούπερ ανάλυση στο Sportdog.

 

Ολυμπιακός: Το όνομα του Σοφιάν Φεγκουλί επέστρεψε στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον expert τού τουρκικού ποδοσφαίρου, Γιάννη Τσιακίρη, προκειμένου να μάθει περισσότερα για τον την περίπτωσή του. 

"Εργαλείο στο γήπεδο - Τεχνική και ασίστ - Τίμιος παίκτης"

"Ο Φεγκουλί είναι παίκτης δημιουργικός, με ταχύτητα και τεχνική, είναι εργαλείο στο γήπεδο και δεν έχει έπαρση στο παιχνίδι του. Είναι Βαλμπουενά, λαχείο όπως ο Βαλμπουενά για τον Ολυμπιακό, αλλά πιο νέος. Έχει τεχνική, βγάζει ασίστ, θεωρώ ότι είναι πολύ καλή λύση", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Γ. Τσιακίρης.   

Πώς είναι η παρουσία του τη φετινή σεζόν;

"Από πέρσι ήταν να φύγει, αλλά τον κράτησαν στο ρόστερ γιατί έχει την εμπειρία. Η Γαλατασαράι έχει σε κάθε θέση έμπειρους που κρατούσαν τον κορμό. Για αυτό είναι τίμιος. Έχει παίξει στα μισά παιχνίδια, δεν έχει πολλά γκολ, αλλά έχει αρκετές ασίστ". 

"Με 3 εκατ. τον παίρνει ο Ολυμπιακός - Νέος Βαλμπουενά - Παίκτης του 7"

Μπορούμε να πούμε σε ποιο επίπεδο είναι η τιμή του;

"Γενικά, λέω ξανά, ότι από πέρσι ήταν να φύγει, οπότε δεν θεωρώ ότι θα αρνηθεί να τον δώσει η ομάδα του. Πιστεύω ότι με ένα ποσό στα 3-4 εκατ., ίσως και με λιγότερα, θα τον παραχωρούσαν". 

Με ποιον θα λέγαμε ότι μοιάζει το παιχνίδι του;

"Είναι σαν τον Βαλμπουενά, λίγο πιο έμπειρος και σταθερός από τον Μασούρα, ένας παίκτης που ξέρεις ότι θα παίξει στο 7 σίγουρα. Αυτό, νομίζω, ότι τα λέει όλα". 

Αυτόν βγάζει από την 11άδα για να παίξει - Με αυτούς να τον βάλει ο Μαρτίνς

Μπορεί να αφήσει εκτός 11άδας έναν από τους δύο αυτούς παίκτες για να γίνει βασικός στον Ολυμπιακό;

"Φυσικά μπορεί να γίνει βασικός. Δεν περίμενα ο Βαλμπουενά να κάνει τόσο καλές σεζόν, ξεπέρασε τις προσδοκίες, αλλά μετά από δύο χρόνια στον Ολυμπιακό θεωρώ ότι αν έρθει ο Φεγκουλί μπορεί να γίνει αντι-Βαλμπουενά στην 11άδα. Θεωρώ ότι έχει 2-3 γεμάτα χρόνια ακόμα μπροστά του". 

Τέλος, θέλω να μου πεις με ποιον θα ταίριαζε στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Παίζει και τις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Πέρσι είχε παίξει και ψευτοεννιάρι, δεξιόδαρος είναι. Θεωρώ ότι σε ένα σχήμα με τον Μασούρα και τον Φορτούνη, συν τον Φεγκουλί και μπροστά ένας καλός επιθετικός, ο Αραμπί για παραδειγμα, θα ήταν μια χαρά για τον Ολυμπιακό". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεχάστε όσα ονόματα ακούστηκαν! Εξτρέμ-σαΐτα στη λίστα του Ολυμπιακού - "Σεισμός" από Μαρινάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags