Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή στον ΠΑΟ - Αυτόν φέρνει ο Αλαφούζος από Ελλάδα, ποιον... διώχνει - Τον "έκραζε" ο Δώνης!
| 2021-03-30 14:10:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ - Αυτόν φέρνει ο Αλαφούζος από Ελλάδα, ποιον... διώχνει - Κριτική από Δώνη!

Ανατροπή στον ΠΑΟ - Αυτόν φέρνει ο Αλαφούζος από Ελλάδα, ποιον... διώχνει - Κριτική από Δώνη!

Παίκτης που έκανε τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα και έδειξε μεγάλη βελτίωση στο χορτάρι. Έτοιμος να φορέσει τα πράσινα και να φέρει αλλαγές στο ρόστερ του Λάζλο Μπόλονι.

 

Παναθηναϊκός: Μόνο ως άκρως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή παρουσία του Χουάν Χοσέ Περέα με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλος. Ο Κολομβιανός επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι, παραχωρήθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό στους Θεσσαλούς για να πάρει παιχνίδια και να εξελιχθεί αγωνιστικά, κάνοντας τελικά ακριβώς αυτό! Οι 22 συμμετοχές, τα 3 γκολ και 1 ασίστ του άλλωστε επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Ο 21χρονος στράικερ και στην παρθενική του χρονιά στα πράσινα είχε κερδίσει τις εντυπώσεις. Είχε δείξει ότι πρόκειται για έναν επιθετικό που (μπορεί να) βοηθά με κάθε τρόπο την ομάδα του. Το μοναδικό στοιχείο που του έλειπε και φαινόταν ότι χρήζει βελτίωσης, αφορούσε την τακτική συνέπεια. Κάτι που είχε θίξει δημόσια και ο τότε προπονητής του, Γιώργος Δώνης.

Φέτος με τον Βόλο ο Περέα πήρε άριστα στο κομμάτι της τακτικής. Μάλιστα όχι μόνο έγινε πιο πειθαρχημένος στο παιχνίδι του, αλλά παράλληλα εξοικειώθηκε και σε μία νέα θέση. Αυτή του εξτρέμ. Τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό έδειχνε ότι μπορούσε να καλύπτει μόνο τη θέση του κεντρικού επιθετικού, στον Βόλο απέδειξε ότι είναι σε θέση να καταστεί απειλητικός και από τα άκρα! Αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να αυξήσει τις πιθανότητές του, ώστε να διεκδικήσει μία θέση στο νέο ρόστερ των «πράσινων».

Πάμε τώρα στο τι αναμένεται ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι στο «τριφύλλι» είναι κάπως νωρίς τώρα, εν μέσω πλέι-οφ, να ασχοληθούν ενεργά με την υπόθεση Περέα. Ασφαλώς έχουν παρακολουθήσει τη φετινή εξέλιξή του και μόνο ικανοποιημένοι είναι από την αισθητή βελτίωσή του. Όπως προαναφέραμε, το γεγονός ότι πλέον μπορεί να καλύπτει ακόμα μία θέση στην επίθεση (σ.σ. εκείνη του εξτρέμ), μπορεί να αποβεί εξαιρετικά σημαντικό για τον ίδιο. Οι πιθανότητες του να παραμείνει ο Περέα στα πράσινα από το καλοκαίρι και μετά είναι αρκετές, αν και για να συμβεί αυτό λογικά θα πρέπει να υπάρξει μία αποχώρηση.

Μην ξεχνάμε ότι αυτή τη στιγμή στην επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού υπάρχουν οι Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής. Οι δύο τελευταίοι δεν το... κουνάνε με τίποτα από το Κορωπί. Για τον Ιταλό και τον Ισπανό φορ από την άλλη, η ΠΑΕ δεν θα έλεγε προκαταβολικά «όχι» σε μία (οικονομικά συμφέρουσα πάντα) πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ από Αλαφούζο - Άφησε… άφωνους Σαββίδη-Μελισσανίδη - "Βράζουν" στον Ολυμπιακό με…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags