Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χαμός" για αντι-Μπόλονι - "Παίζει" μεγάλη επιστροφή - Υποψήφιοι πρώην Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ!
| 2021-03-31 20:05:00

Εξελίξεις με αντι-Μπόλονι στον ΠΑΟ - "Παίζει" μεγάλη επιστροφή - Υποψήφιοι πρώην Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Εξελίξεις με αντι-Μπόλονι στον ΠΑΟ - "Παίζει" μεγάλη επιστροφή - Υποψήφιοι πρώην Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ!

Ο Ρουμάνος τεχνικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση και τα σενάρια για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού δίνουν και παίρνουν. Κορυφαία ονόματα και μεγάλες εκπλήξεις στη λίστα!
 

Ο Παναθηναϊκός διανύει μια από τις πιο περίεργες χρονιές του, καθώς ξεκίνησε με το τραγικό σερί επί Πογιάτος, στη συνέχεια είδε τον Μπόλονι να συμμαζεύει τα πράγματα και να τρέχει εκπληκτικό σερί μέσα στο 2021, για να… δει τον ΠΑΣ Γιάννινα να του γκρεμίζει ότι έχτιζε με κόπο, μιας και τον κέρδισε 3 φορές σε 16 ημέρες!

Ουσιαστικά αυτά είναι και τα ματς που… αποτέλεσαν ταφόπλακα για τον Λάζλο Μπόλονι και το εάν θα εξαντλήσει ή όχι το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022!

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ιδιαίτερος ντόρος για το ποιον θα επιλέξει ο Αλαφούζος ενόψει της νέας χρονιάς, από τη στιγμή που αποφάσισε να πορευθεί μέχρι… τέλους για φέτος με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν βγει στοιχηματικές αποδόσεις για το ποιος θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού την 01/07/2021.

Δείτε όλες τις αποδόσεις για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού ΕΔΩ

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags