Facebook Pixel ΑΕΚ: Βόμβα στα διοικητικά! Πρόεδρος ο Κούγιας
| 2021-04-01 00:05:00

ΒΟΜΒΑ! Έρχονται τα πάνω κάτω - Νέα σελίδα στην ΑΕΚ, πρόεδρος ο Αλέξης Κούγιας

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ! Έρχονται τα πάνω κάτω - Νέα σελίδα στην ΑΕΚ, πρόεδρος ο Αλέξης Κούγιας

Φωτιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο φέρνουν οι εξελίξεις στα διοικητικά της Ένωσης.

ΑΕΚ: Το τελευταίο καιρό υπάρχουν αλλαγές στα εσωτερικά της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου έφερε στη θέση του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου τον Γιώργο Κοσμά.

Υπενθυμίζεται, ότι από την αρχή του χρόνου το όνομα του Φιλάρετου Καλτσίδη επανήλθε στο προσκήνιο. Η εμπλοκή του στην ΑΕΚ διαψεύστηκε, από τους κύκλους του Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως και το σενάριο που είχε κυκλοφορήσει 2019, όποτε και κυκλοφόρησε η φημολογία περί συμφωνίας για την μεταβίβαση ποσοστού 50% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον βαθύπλουτο Ελληνορώσου επιχειρηματία, ο οποίος το 2013 είχε καταλάβει την θέση νούμερο 175 στη λίστα με τους πλησιότερους ανθρώπους στον κόσμο του Forbes και ταυτόχρονα την 22η θέση ανάμεσα στους πλουσιότερους Ρώσους.

Απ' ότι φαίνεται, σύντομα θα υπάρξει νέα σελίδα στα διοικητικά της ΑΕΚ! Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportdog.gr, στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες θα βάλουν φωτιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ θα τη βρει με έναν συμπαίκτη στην ηγεσία της ομάδας! Αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog, θα είναι ο Αλέξης Κούγιας!

Οι μέρες που οι δύο είχαν διαφορές έχουν φύγει ανεπιστρεπτί. Οι δύο άνδρες έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους με τον γνωστό ποινικολόγο να έχει βρει ήδη διάδοχη κατάσταση στην ΑΕΛ και να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ένωση, 24 χρόνια μετά.

Φυσικά αν έχετε διαβάσει μέχρι εδώ το ρεπορτάζ και συνεχίζεται να πιστεύετε, απλά να σας ευχηθούμε:

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ!!!

Διαβάστε επίσης:

Κινηματογραφική καταδίωξη από τα Πατήσια μέχρι το Μενίδι!  Δείτε το BINTEO

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags