Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Νταμιέν ντα Σίλβα λοιπόν
| 2021-04-01 09:55:00

Τον ήθελαν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, τον κλείνει η ΑΕΚ - Έκπληξη από Τίγρη - Παίρνει σπίτι τη φανέλα βασικού!

BoxtoBox
Τον ήθελαν Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, τον κλείνει η ΑΕΚ - Έκπληξη από Τίγρη - Παίρνει σπίτι τη φανέλα βασικού!

Το απίθανο που συμβαίνει με τις μεταγραφές του και πώς... μπλέκουν οι δύο άλλες ελληνικές ομάδες. Πρόκειται πάντως για μία κίνηση με μεγάλο ρίσκο από την Ένωση.
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Νταμιέν ντα Σίλβα λοιπόν. Η ΑΕΚ, όπως διαβάζω και δεν έχω ειλικρινά κανέναν λόγο να αμφισβητήσω ότι ισχύει, ενδιαφέρεται για τον Γάλλο στόπερ της Ρεν. Μου έκανε... κλικ το θέμα επειδή θυμήθηκα την περίοδο που ο 33χρονος, πια, στόπερ βρίσκονταν στην ερυθρόλευκη επικαιρότητα ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Μόνο που τότε, το καλοκαίρι του 2017 πιο συγκεκριμένα, ο ντα Σίλβα ήταν στα καλύτερά του, 29 ετών και αγωνίζονταν στην Καέν απ' όπου ένα χρόνο μετά. Και από 'κει, ένα χρόνο μετά, το καλοκαίρι του 2018, μετακόμισε ως ελεύθερος στην Ρεν. Ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα πληροφορήθηκα (δεν ξέρω αν είχε γραφτεί, δεν το θυμάμαι, να με συμπαθάτε) ότι περίπου την ίδια περίοδο που προτείνονταν στον Ολυμπιακό είχε τεθεί υπόψιν και του ΠΑΟΚ. Όμως ούτε οι ερυθρόλευκοι ούτε οι ασπρόμαυροι ασχολήθηκαν μαζί του.

Θα προχωρήσει άραγε η ΑΕΚ σ' αυτή την επιλογή; Μένει να το δούμε. Έμπειρος είναι ο παίκτης δίχως αμφιβολία. Μήπως όμως παρα-είναι έμπειρος για να στηριχθεί η άμυνα πάνω του; Στην Ένωση επιμένουν πως τον παίρνουν για βασικό και αναντικατάστατο. Όταν αρχίσει όμως η σεζόν θα «πατάει» για τα καλά στα 34 αφού συμπληρώνει τα 33 τον Μάιο...

*Άξιο αναφοράς για τον ντα Σίλβα είναι ότι ουδέποτε δόθηκαν χρήματα για αγορά του. Πάντα έφευγε ως ελεύθερος ή δανείζονταν. Μόνο το καλοκαίρι του 2014 η Καέν έδωσε 300 χιλ.ευρώ στην Κλερμόντ για να τον αγοράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - Βούιξε η πιάτσα από χθες - Θα τον αποθεώσουν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags