Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξτρέμ TOP επιπέδου για ΠΑΟ - Μένει ελεύθερος, ξεκίνησαν οι επαφές - Σκάει... μεγάλη επιστροφή!
| 2021-04-01 12:55:00

Εξτρέμ TOP επιπέδου για ΠΑΟ - Μένει ελεύθερος, ξεκίνησαν οι επαφές - Σκάει... μεγάλη επιστροφή!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Εξτρέμ TOP επιπέδου για ΠΑΟ - Μένει ελεύθερος, ξεκίνησαν οι επαφές - Σκάει... μεγάλη επιστροφή!

Ο διακαής πόθος των Πρασίνων μπορεί να έρθει… τζάμπα. Πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει καλά την ομάδα και οι φίλαθλοι αυτόν. Ποιοτικός και έτοιμος να κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

Παναθηναϊκός: Μία από τις θέσεις που θα ενισχυθεί το προσεχές καλοκαίρι είναι εκείνη του εξτρέμ. Αυτή τη στιγμή, οι μοναδικοί ενεργοί ακραίοι επιθετικοί στο «πράσινο» ρόστερ είναι οι Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ, με τον δεύτερο να έχει μέτρια παρουσία. Ο έτερος εξτρέμ που αποκτήθηκε πέρσι ήταν ο Σαβιέρ, ο οποίος όμως ατύχησε να τραυματιστεί σοβαρά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακού στο Φάληρο για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η έλλειψη που υπάρχει στα άκρα, οδήγησε τον Λάζλο Μπόλονι να τοποθετήσει εκεί τον Αργύρη Καμπετσή, που παρότι δεν ήταν η φυσική του θέση ανταποκρίθηκε πολύ καλά στο νέο του ρόλο. Επομένως, το «τριφύλλι» έχει τα μάτια του ορθάνοιχτα ενόψει καλοκαιριού.

Μία ενδιαφέρουμε περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ακουστεί ξανά για τον Παναθηναϊκό, αποτελεί ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού! Ο 28χρονος Αφρικανός είχε φορέσει την πράσινη φανέλα ως δανεικός (σ.σ. από την Κιέβο Βερόνα) τη σεζόν 2016-17, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Τελείωσε τη χρονιά με 34 συμμετοχές, 4 γκολ, 4 ασίστ και ειδικά επί Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του.

Το 2020, μετά από μία επιτυχημένη τριετία στο Βέλγιο και την Σταντάρ Λιέγης, ο Εμποκού πήρε μεταγραφή στην Αλ Ουάχντα του Αμπού Ντάμπι. Τι έχει πετύχει εκεί; Σε 18 αγώνες έχει καταγράψει 5 γκολ και 2 ασίστ. Στο τέλος Ιουλίου μένει ελεύθερος, άρα αυτόματα υπάρχει το πρόσφορο έδαφος για ν’ απασχολήσει τον Παναθηναϊκό.

Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, ήθελαν τους προηγούμενους μήνες τους «πράσινους» να έχουν ήδη κάνει κάποιες πρώτες επαφές με τον παίκτη! Κάτι απολύτως επιτρεπτό, από τη στιγμή που ο 28χρονος άσος διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεύτερη μεταγραφή Κομπότη στον Παναθηναϊκό - Έτσι έρχεται Έλληνας άσος - Παιχταράς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags